diy barnrummet

diy barnrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-14

Barn-rum är viktiga för alla barn. De behöver en plats att koppla av och ha roligt när de vill men det kan också ge dem en känsla av trygghet. Ger både kan bli en utmaning, särskilt för dem med en budget. Istället för att köpa nya föremål för dina barns rum kan du skapa dem själv. Du kan låta dem hjälpa dig, vilket gör det roligare och en garanterad hit med dina barn

Du behöver:. .
Gammalt lakan eller släppa trasa
Gamla tidningar.
Paint.
Pensel.
Stenciler (tillval).
Body färg (tillval).
Klistermärken (tillval).
Knappar.
Limpistol.
Corkboard.
Lampskärm.
Ribbon.
Sax.
Kudde stoppning.
Polar fleece tyg.
Stift.
Modell Magic.
Magneter.
Magnetisk torr radera ombord.


1.
Sitt ner med dina barn och göra anteckningar om sina favorit saker. Hitta gemensamma teman, färger, djur och andra favoriter som du kan infoga i rummet.
2.
Sätt på rätt färg klädsel (gamla kläder du inte bryr dig om) och omfatta alla möbler i rummet med ett gammalt lakan eller tappa trasa. Sprid tidningen på golvet för att hålla färgen droppar. Måla rummet med en färg som ditt barn älskar. Efter det första lagret torkar, börja måla en andra gång om den behövs. Efter som torkar kan du måla på dekorationer som går med ditt valda tema. Till exempel kan du använda schabloner för att måla fjärilar på väggen om ett barn älskar fjärilar. Använda tvättbar kropp färg, kan du måla handflatorna eller barnens palmer och lämna handavtryck på väggen. Eller använd färgglada klistermärken att du och dina barn kan tillämpas på väggarna.
3.
Använd knapparna i ditt rum. Du kan sy dem att kuddar, limma fast dem lampskärmar eller krydda upp en gammal corkboard genom att dekorera den med knappar. Använd limpistolen för detta. Du kan också använda band eller andra vanliga hushållsartiklar. Häng corkboard upp i rummet.
4.
Gör din egen kudde genom att sänka två örngott storlek kvadratisk eller rektangulär form av polar fleece material. Nåla ihop dem och skär två-tums fransar i varje sida av tygstyckena. Gör detta varje tum eller 1-1/2 inches, så att du kommer att avsluta med fransar hela tyget. Ta bort stiften och knyta fransar tillsammans, ansluter bitar. Bind tre av de fyra sidorna. Stuff kudden genom det öppna fjärde sidan med kudde fyllning. När det är 3 /4 full, slips hälften av den fjärde sidan. Fortsätt att saker tills du är nöjd med fullhet. Knyt den.
5.
Skapa din egen magneter för en magnetisk torr radera ombord med hjälp av Model Magic. Gör små djur eller mönster med den och lämna den ute över natten för att torka. Limma dessa till magneter som du kan köpa på varje kontor leverans butik.

Annan artikel

 • kan återställa målade möbler
 • tuscan badrum färger
 • tips om målning stuckatur
 • de bästa färgerna för att feng shui ett kök
 • Mantel hylla idéer
 • hyllor idéer för en flickas rum
 • hur man fyller en gås-duntäcke
 • hur mitra Hörnlist
 • hur man arrangerar möbler i en lägenhet
 • skörd hatt inredningsidéer
 •