billiga golv alternativ

billiga golv alternativ

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-27

Flooring ofta sätter tonen för ett rum, men det kan vara en dyr investering för villaägare. Om du är på en budget, kan det vara stressande att försöka hitta precis rätt material till en kostnad du har råd. Men du kan hitta prisvärda miljövänliga återvunna alternativ, liksom high-end tillverkade av trä och andra material, som passar din budget.

reparera Wood

Snarare än att köpa nytt golv, kanske du kan ta tillbaka det du redan har. Många historiska och en del nyare hus har trägolv som har täckts med matta eller är inaktuella. Genom att hyra en anständig Sander och tillämpning av en liten armbåge fett, kan du göra mest golv och uppdatera dem till din standard. Att fälla upp mattan, ta bort spik och märlor och sand på trägolv. Du val av fläckar är nästan obegränsade, så det är bara besöka din lokala historia hem förbättring och välj en färg som passar din inredning. Återställa ursprungliga golv upprätthåller en ursprunglig känsla och ger en unik karaktär till golvet. Embrace brister, och njuta av den historia som de företräder.

Cork

ursprung på Iberiska halvön i Medelhavet, erbjuder korkek en tjock och svampig bark som, under det senaste århundradet, har utvecklats som high-end golv . Träd som växer kork växa i århundraden och skördas vart nionde till 15 år, vilket ger en miljövänlig och hållbar alternativ. Varm och motståndskraftiga mot slitage, kan kork behålla sin färg och form för längre perioder. Som golv är det gjort i mer än 70 nyanser och stilar, vilket gör det olika och ett enkelt dekorativt val. Kork golv återhämtar sig från bucklor, är slip-, svamp-och brandsäkra, upprätthåller och en behaglig temperatur i extrem hetta eller kyla. Idealisk för kök, badrum och starkt trafikerade områden, finns det tillgängligt i flytande paneler eller lim-och-ner plattor.

Marmoleum

Ursprungligen tillverkad i England på 1860-talet, är Marmoleum gör comeback och är fortfarande en låg kostnad alternativ för golv. Producerad av linolja, är materialet miljövänligt och mycket förnybar. En mycket slitstark golvbeläggning produkt, Marmoleum fuktbeständig och har anti-statiska egenskaper som förhindrar damm insamling, vilket gör den idealisk för allergiker. Materialet har antibakteriella egenskaper, och med god skötsel kan pågå i många år, även i högt trafikerade områden. Materialet kommer i förväg färdiga klick-lås plankor i 18 färger eller konventionella lim-down rutor i mer än 100 färger. Du kan beställa skräddarsydda inläggningar och gränser, liksom.

Annan artikel

 • hur man stuck över tegel utvändigt
 • hur man lägger ut en planritning
 • idéer för att göra om ett badrum
 • affisch hängande idéer
 • vintage lampa stilar
 • våningssäng inredningsidéer
 • den bästa färgen färger för små rum
 • ljust kök färger
 • kakel idéer för en dusch
 • idéer för lagringsutrymme
 •