Kids ’väggfärg idéer

Kids ’väggfärg idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-24

En nytt lager färg ger en barnens rum ett helt nytt utseende utan att spendera en massa pengar. Leta efter nyhet färg, schabloner och stämplar för att förenkla projektet och hålla frustration till ett minimum. Äldre barn kanske vill ha något att säga i färger och mönster av deras rum, så involvera dem i processen för att du skapar ett rum som passar dem.

Chalkboard Paint

Skapa en skrivtavla yta på en eller flera väggar i rummet med hjälp av svarta tavlan färg. Färdiga tavlan färg är oftast svart och kan målas direkt på väggarna utan att tillämpa en primer först. Ett annat alternativ är att göra din egen färg hemmagjorda tavlan genom att blanda 4 tsk. av sandless injekteringsbruk i 1 kopp latexfärg. Se till att köpa sandless injekteringsbruk som vissa injekteringsbruk har sand blandas in i den och den här typen av injekteringsbruk kommer inte att fungera lika bra. Rör blandningen tillsammans och tillämpa den på väggen med en roller eller pensel. Detta recept kan du skapa en skrivtavla vägg i någon färg som passar till inredningen i barnets rum.

Magnetisk Paint

Magnetiska färg består av en primer blandat med en magnetisk tillsats. Magneter kommer att hålla fast den målade ytan men färgen i sig inte är magnetiskt så att du inte behöver oroa sig för att skada datorer som finns nära väggen. Köp den magnetiska grundfärg blandats eller leta efter ett pulver magnetisk tillsats som blandar in i någon latex primer. Måla rena väggen med två lager av magnetiska grundfärg. När grundfärgen har torkat, applicera ett lager latexfärg i valfri färg att dekorera väggen utan upphäver den magnetiska effekten.

Väggmålningar och mönster

Måleri en väggmålning på väggen kräver viss konstnärlig skicklighet, men flera metoder tillgängliga för att hjälpa dig måla en scen även om du inte har någon naturlig talang. Leta efter stencil uppsättningar i konst leverans eller byggvaruhus att förenkla processen. Gör anpassade stenciler genom att skära kraftig kartong med en kniv för att skapa din egen design. Om du föredrar att tillämpa ett mönster på väggen, med frimärken för att skapa perfekta cirklar eller andra enkla former. Ränder eller rutor är lätt uppnås genom att målartejp på väggen innan målning. Kom ihåg att jämna ner kanterna på bandet för att hindra färgen från blödningar under det och orsakar förvrängd linjer och former.

Kompromissändringsförslag

Låt barnet hjälpa dig att välja färg färger på sina rum för att återspegla sina egna personliga smak, men inte avsäga dig till år av stirra på solida väggar målade en mage-svarvning skugga. Om ditt barn väljer en färg du kan inte stå, använda den färgen som accent snarare än en bas skugga för väggarna. Till exempel, om ditt barn vill svarta väggar, kompromiss med svarta ränder på bruna eller blå väggar. Ett annat alternativ är att använda offensiv färg på bara en vägg av rummet och använd en ljusare färg eller vitt på resterande väggar.

Annan artikel

 • volfram vs lysrör
 • hur man installerar skugga lådor
 • rum teman och idéer
 • badrum backsplash kakel idéer
 • gästtoalett inredningsidéer
 • hur man installerar belysning för en plantskola
 • typer av belysning för låg vison
 • Hur man monterar knoppar
 • hur man hänga gardiner penna veck
 • hur man ordnar möbler runt en öppen spis och tv
 •