Inredningstips

Inredningstips

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-13

När det verkar som designtrender ständigt förändras, kan det vara svårt för en person att besluta var man ska börja inreda deras hem, vad designelement i hemmet behöver ändras eller om de bara borde ge på idén att dekorera alla tillsammans. Det finns dock tidlös design tips du kan använda bara genom att vara uppmärksam på det utrymme eller rum du arbetar i tillsammans med färger och material du använder
1.
Låt din färgpalett vara din guide. HGTV stater det bästa sättet att förena ett rum är med färg. Börja med att studera färgen på din vägg. Införliva denna färg på möbler och andra element inredning. Du kan också använda din vägg färg som botten på en färg gom och lägga stänk av annan färg i rummet, t. ex. i soffan kuddar, konstverk och så vidare. Dekoratör Secrets rekommenderar 60, 20, 20 regel: Använd 60 procent av en färg som dominerande färg och 20 procent vardera av två fler färger. Därför, om ditt huvudsakliga färg är gul, och den kostnadsfria färgerna är ljus violett och lax, 60 procent av ditt färgschema ska vara gul, 20 procent ljus violett och 20 procent lax.
2.

Ge gamla möbler nytt liv. Du kanske har gamla möbler i ditt hem för att du köpte den helt ny år 1965, var det en hand-me-down från en släkting eller en loppmarknad /sparsamhet butik köpet du inte kunde föra upp. HGTV säger att du inte behöver bli av med föråldrade möbler, ge den nytt liv genom reupholstering den eller omvandla den med ett överdrag.
3.
Häng inte små konstverk ovanför soffa. Dekoratör Secrets stater gör det skapas en "effekt frimärke på väggen. " Större är bättre när det gäller att hänga objekt över stora möbler eller på brännpunkt väggar. Täcka två tredjedelar av din kontaktpunkt vägg med konst eller andra dekorativa föremål. Om du inte har ett konstverk så stor, gruppera flera objekt tillsammans för att fylla utrymmet.
4.
använda tyg på lämpligt sätt. Rätt använd tyg som används för fönster behandlingar, klädsel eller kuddar bör lägga till färg, mjukhet och skapa en trevlig dekorativ accent (som ett smycke).
5.
Döljer elektronisk utrustning. Det finns ingen anledning att visa upp dina stora tv, högtalare, DVD-spelare och karaoke maskin på samma plats. Använd ett nöjescentrum där man kan gömma den här utrustningen så mycket som möjligt. Om du inte har råd ett nöjescentrum, gruppera inte alla elektronisk utrustning längs samma vägg. Istället placera högtalarna på strategiska platser i ett rum för att maximera sitt sound och lägga undan utrustning du inte använder regelbundet (som karaoke maskin eller spelkonsol, till exempel).

Annan artikel

 • hur man kan inreda en haj sovrum
 • idéer för accent belysning
 • hur man målar krukor terrakotta anläggning
 • bovete kudde vård
 • idéer för väggmålning i hemmet
 • vinbar Utsmyckning idéer
 • ledningskontor designidéer
 • färg tekniker för att måla väggar
 • hur man berättar latex vs oljefärg
 • duschhylla idéer
 •