3d inredning program

3d inredning program

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-17

När man planerar inredningen av ett hem, användning av ett tredimensionellt (3D) datorprogram kan eliminera gissningar. 3D inredning program tillåter användare att digitalt återskapa utrymmen och lägga inredning element. 3D-program används ofta av professionella inredare för att granska och finslipar med husägare. 3D-programvara gör det också kunniga villaägare utan inredning erfarenhet för att skapa sina egna planer, vilket eliminerar behovet av professionell rådgivning. Flera 3D inredning programvara alternativ är tillgängliga för inköp, alla med sin egen funktionalitet roliga grejer.

Chefsarkitekt

chefsarkitekt erbjuder inredning program PC-program som tillåter användaren att utforma allt från planritningar till textilier, och allt däremellan. Som av 2010, varierade program kostar från $ 49. 99 för grundläggande hem design och landskapsskötsel programvara för $ 495 för en omfattande professionell hem design-programmet. Chief Architect programvara har en enkel att följa, hur-till handledningen. 3D-vyn tillåter användaren att titta på hans design från alla vinklar och erbjuder även en walk-through-funktionen.

3D Spacer

3D Spacer är en kommersiell PC-programmet utformat för möbeltillverkare och distributörer. Programmet erbjuder både 2D och 3D funktioner som uppvisar någon möbel som erbjuds av företaget i realistiska inredning situationer. 3D Spacer är avsedd att användas på kommersiella webbplatser och i butikerna, så att kunderna kan visualisera potentialen i möbel de köper. Programmet låter användaren lägga till befintliga möbler, belysning, fönster och apparater för att effektivt återskapa området av deras hem i fråga. Programvaran låter användaren se mönstret från olika håll och skriva ut den för framtida referens. Prissättningen för 3D Spacer varierar med kundanpassning och licensavgifter.

Live Interior 3D

Live Interior 3D erbjuder en rad av MAC-baserad inredning programvara som gör att villaägare och proffs för att skapa 2D och 3D inredning layouter. Live Interior 3D Standard är avsedd för husägaren och amatör inredare. De dyrare Live Interior 3D Pro paketet är avsett för professionella inredare och arkitekter. Mjukvaran låter användaren skapa egna planritningar, exteriör design, design landskapsarkitektur och inredning layouter design. Alla element är anpassningsbara, inklusive belysning, färger, textilier, yttre miljö, och skala av möbler. Live Interior 3D kan användaren se design ur olika synvinklar och i olika belysning för en realistisk upplevelse.

Annan artikel

 • mittpunkten arrangemang idéer
 • remodeling idéer för en liten pojkes rum
 • tabell blomsterarrangemang idéer
 • färg idéer för tvättstugor
 • interiör idéer för ett litet sovrum
 • unika idéer för att utforma ditt rum
 • hur du döljer golvet med mattor
 • förbättring tips för en hyra hem
 • färska kök idéer
 • idéer för källare renovering
 •