samtida kakel idéer

samtida kakel idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-17

Husägare och gör-det-själv-krigare behöver inte vara fast med den traditionella kakel alternativ av keramiska material eller sten. Istället kakel tillverkare erbjuder modernt kakel produkter som innehåller glas, bambu och trä. Som alltid, kontrollera med tillverkare för eventuella begränsningar av dessa produkter kan ha --- inte alla av dem fungerar bra i våta utrymmen och kan kräva extra skötselråd.

Installera Bamboo

Bamboo plattor kallas sammansatta plattorna eftersom de kombinerar plast harts och bambu för en hållbar, mer långvariga produkt. Tillverkare klippa från slutet av bambu, skapa runda skivor eller ringar av bambu som är upphängd i en harts bas. Mönster skapas genom att placera olika diameter storleken på de cirkelformade bambu tillsammans i plattorna. Vissa mönster stack bambu ringar genom att placera mindre diameter inuti större, vilket skapar ett stiliserat "mål" design. Harts färg varierar också och kan hittas i svart, djuprött och vitt. Plattor levereras med en hård baksida för enkel installation. Bambu plattor är avsedda för väggmontage och är inte avsedda för "våt" områden som handfat, duschar och installationer badkar.

Prova rektangulära glas

Lämna torget bakom och använda rektangulära glas kakel för att skapa visuella längd eller höjd. Glas kakel finns i ett brett urval av storlekar från streckgubbar (ungefär en kvarts tum bred och 2 inches lång och säljs i ark av 12 inches med 12 inches) till större rektanglar av 4 inches med 12 inches som säljs som enstaka plattor . Turning ett rektangulärt glas kakel horisontellt på en vägg kommer att bredda utseendet på rummet. Placeras vertikalt, kan kakel ge en illusion av en högre takhöjd. Kontrollera med tillverkaren om skötselråd, särskilt i "våta" områden, vissa produkter kan behöva ytterligare tätning efter installationen. Verifiera utseende av glas kakel genom att begära proverna före köp är en bra idé. Glas är reflekterande, och färgförändringar kan uppstå beroende på ljusförhållandena vid installationsplatsen.

Place Golv på väggar

Trä är inte bara för golv. Tillverkarna har skapat en trä bricka för väggar som kan användas istället för glas eller keramiska plattor. Trä kakel är i regel klipps av ändträ av de valda trä för att ge struktur och mönster och en enhetlig torg storlek, vanligen omkring 3 till 4 inches torget. Ytbehandlingar inkluderar ett brett utbud av färg fläckar inklusive off-white, rosa, blått, grönt, rött och beige. Traditionella fläck färger tans, bruna och rödbruna är också tillgängliga och kan hittas i lönn, ask och ek. Plattorna kan köpas färdiga eller färdigbehandlade och i varierande tjocklekar --- en halv tum till en tum --- som kan kombineras i en mängd olika sätt.

Annan artikel

 • funky idéer för en flickas sovrum
 • Hur man knyter tillbaka hänga gardiner
 • hur man utformar en tonårspojke sovrum
 • hur man gör en topper runt bord
 • stuga Inredningstips
 • lacken idéer runt hörnet valv
 • färg idéer för tvättstugor
 • idéer för en unisex barnkammaren
 • information om trappa löpare
 • enkel uteplats idéer
 •