favorit badrum färger

favorit badrum färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-29

USA: s favorit färg på badrummet är vit. Neutrala färger är också högst upp på listan eftersom de lätt matcha alla färger du väljer för tillbehör. Men på senare år har den milda, färglös vita och neutrala flyttas åt sidan för några djärvare färgval, säger Jennifer Haupt av HGTV. com. Nyckeln, enligt Leatrice Eiseman, direktör för Pantone Color Institute, är att hitta färger som ger en ren känsla samtidigt som man håller fast vid din personliga stil.

Peach

Ett badrum är hem för spegeln. Det är där du snubblar varje morgon för att borsta tänderna och sminka. Många människor tar hänsyn till detta när du väljer färg och välja varma toner som komplimang huden. Designer Jarrett Hedborg förklarar i en artikel för HGTV. com att färgen på väggarna speglas i skuggorna i ansiktet och kroppen. För rosa hudtoner är persika ett utmärkt val eftersom det kommer att värma skuggorna av ditt ansikte.

Turquoise

Tranquility är temat för en blå-grön badrum. Pantone färg på året för 2010 är turkos. Påminner om vatten skapar detta tema en atmosfär för avkoppling och föryngring. I vissa kulturer är turkos representativ för skydd, helande, tro och sanningen. Detta tema kan föras in i ditt badrum rymden med denna färg. När det paras ihop med sandiga neutrala det skapar en känsla av att bada på en karibisk strand.

Mango

Jamie Drake, inredningsstilen författare av "New American Glamour, säger många av hans kändis kunder föredrar starka färger i badrummet. "Miami Beach Peach" var en populär plocka och mango är bara ett steg längre. Denna färg är inte för alla men det säkert gör ett uttalande. KitchenandBathIdeas. com säger ihopkoppling denna färg med ljus nyanser neutrala och lönn skåp är bäst så att inte överbelasta ett litet utrymme.

Lavendel

Lavendel är en klassiker badrum favorit. För mycket lila kan vara överväldigande, vilket är anledningen EasyBathroomRemodeling. com föreslår parning denna färg med grå att tona ner det. När det används på ett effektivt sätt kan lavendel framkalla känslan av att gå igenom ett fält av blommor. Du kan även koppla ihop lavendel med en ljusgul, nästan mittemot på färghjulet, öka blommigt tema.

Comtemporary

En ny, populär badrum tema är en dramatisk modern färg extravaganza. Inspirerad av modern konst, erbjuder detta ser djärva uttalanden djupt slående färg, en ljus plommon vägg accentuerat med en djup purpur eller en ljus sand färg, till exempel. Var kreativ och plocka en bit av modern konst som underlag för ditt färgschema. Kombinationer av kalla och varma färger och motsatser i färghjulet skapa stärkande dramatik i badrummet.

Annan artikel

 • enkelt rum dekorera
 • delar av en diskbänk blandare
 • cool badrum målning idéer
 • mjukpapper vägg behandling
 • hur man hänga avdelare panel rum
 • lätt möbler fordonsreparationslackering idéer
 • hur man gör en ridå för en välvd fönster
 • hur man fäster låda drar
 • feng shui botemedel för fel placeringen av en ytterdörr
 • invändig målning idéer för lutande tak
 •