designidéer bygga en sol veranda

designidéer bygga en sol veranda

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-15

alla rum i ett hem kan förvandlas till en plats att njuta av varmare väder och att dra nytta av längre sommardagar. Oavsett om du lägger på, omvandla ett rum eller omvandla en utomhus däck eller verandan, har du många alternativ att utforma och bygga en sol veranda för ditt hem.

Låt i solen

Om du lägger till huset eller omvandla en befintligt rum, fönstren är en viktig komponent för att göra ett rum till en sol veranda. Om rummet inte har en massa fönster, överväga att lägga till dem så att du kan ha den bästa utsikten och dra full nytta av den komponent du försöker att njuta av-solen. Välj ett område som står sydväst, om möjligt. Detta sätt kan du dra nytta av den nedgående solen, som ni är mer benägna att använda rummet sent på eftermiddagen och kvällen för underhållande.

Även om du inte har utrymme i ditt hem bygga en sol veranda, överväga att konvertera en utomhus däck för att samla in och avkopplande också. Var noga med att lägga till en utegrill, några bekväma fåtöljer, sidobord, ett matbord och stolar. Alternativ för skuggning ett däck inkluderar användning av en pergola, markis eller den enkla användningen av flera stora parasoller.

Cirkulera luften

En takfläkt är nästan ett måste även om du har centrala luft, som cirkulation av luften i rummet kommer att få dig att känna dig mer "utomhus", och vitt brus från en fläkt kan vara väldigt avslappnande. Det finns många olika stilar av takfläktar tillgängliga från slimmade, rostfritt stål fixturer till höga flätade banan-blad stilar.

Lägg Färg

Håll väggen och inredning färg lätt och uppfriskande. Det finns massor av färger att välja mellan, men i slutändan du vill att utrymmet för att vara extremt avkopplande. Du kommer att få mycket naturligt solljus, så kommer ljusare färger bara att förstärka det naturliga ljuset. Mörka, fylliga färger såsom brunt och rött är inte normen för en sol veranda, men det i slutändan beror på vilken inredning du har i resten av ditt hus, och bara du kan vara säker på vad som fungerar bäst.

Light Det Up

Ljus alternativ kan köra utspel, tänka kreativt. Om du ska för en mer romantisk, traditionella engelska trädgård ser ut, överväga att ha kul med en smidesjärn ljus ljuskrona, eller någon annan form av kandelabrar eller tända lampan. Om du letar efter ett mer modernt, modern look, kan du lägga infälld belysning i taket eller använda fingret belysning halogen tråd på roliga sätt. Sön verandor och inomhus /utomhus utrymmen kan alltid vara utklädd för fester med hjälp av sträng belysning och traditionella papper lykta alternativ.

Välj rätt Floor

Flooring ska vara något som är utomhus vänlig såsom keramiska plattor eller skiffer. Lägg till en matta sjögräs, korg inomhus och utomhus möbler och en teak soffbord för en plats lämpad för underhållande under alla varma vädret månader.

Införliva Trädgård Elements

Att ha en plats att underhålla släkt och vänner under den varmare månader är bra för själen. Den tjänar också som en tillflyktsort för ensamhet, ett tyst hörn för läsning, slappa och njuta av naturen. Användning av inomhus och utomhus trädgård element som Zen-liknande fontäner och krukväxter främja ett område för avkoppling. Håll din inredning bekväm och väderbeständig med hjälp av material med den utomhus om det är där du kommer spendera mest tid.

Annan artikel

 • hur man refinish en balja porslin klo
 • diy badrum inredning
 • idéer för en bricka backsplash i köket
 • hur man gör plissé persienner att dra upp
 • hur man täcker tapet på väggarna
 • glödlampa lumen: halogen vs glödlampor
 • spis inredning idéer
 • hallen belysning tips
 • teen sovrum färg idéer
 • hur man förkorta stolsben
 •