dekorativa idéer för en romantisk ö sovrum

dekorativa idéer för en romantisk ö sovrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-26

Du behöver: Tyg

. Sax.
Tråd.
Needle.
Kudde stoppning.
Rakt stift.

Omforma ett sovrum till en romantisk, ö-inspirerade reträtt med fräscha färger och mjuka tyger. Dekorera med en ö känsla är ett roligt alternativ om du och din älskade man inte har råd med en tropisk smekmånad eller semester. Använd en stil ö dekor att ingjuta ditt hem med soliga värme under kalla vintermånader. Välj inredning bitar och tyger som påminner om en avkopplande strand-side stuga. Ta havet inomhus med naturliga objekt och vatten-färgade färger väggen.

Candy färger

Design en söt seaside retreat med dekadent godis färger. Plocka mjuka nyanser som påminner om havsvatten. Splash dämpad turkos eller hav grön färg på väggarna. Lägga till färg i en neutral färg sovrum med smör gul snäcka mönstrade täcke eller tröstare. Om rummet har vita väggar, hänga en gräsgrön målning och visa matchande accessoarer, såsom vaser och tavelramar.

Seashell Accents

Inred sovrummet med snäcka accenter att sätta romantiska dagar med att samla havet skatter till sinnet. Använda skal från din omhuldade samling för att öka vitkalkade tavelramar och speglar, limma skalen till ramar med en limpistol. Fyll en stor rund skål med snäckor och vatten, låt vitt och blått flytande ljus för att glida över toppen. Limma prisade sanddollar och sjöstjärnor till mattor och visa dem i eleganta ramar glas ruta.

Himmelsäng

Du kanske inte behöver en baldakin för att hålla buggar som öborna göra, men det kommer att låna en romantisk, tropisk-inspirerade Rör till utrymmet. Avbryta ett luftigt myggnät baldakin över sängen. Under dagen slips trädkronorna tillbaka med pastell-färgade band eller fiber. Canopy färger omfatta traditionella vita och mjuka rosa, blått och gult, bland många andra nyanser.

Woven Möbler

Tillbringa lata eftermiddagar tillsammans slappa på vävda flätade eller rottingmöbler. Pick beach house-inspirerad vit korg, och accent det med romantisk rodna rosa eller lavendel kuddar. Accent en avslappnad brun rotting soffa med plysch mönstrad orkidé kudde och en matchande kashmir kasta filt. Place tjock, mjuk mattor kring stolar att lägga värme och komfort.

Ljus och blommor

Nej romantisk respit är komplett utan levande ljus och blommor. Visa tropiska blommor som orkidéer och fåglar-of-paradis i vintage porslin vaser. Lägg ett mjukt sken och sensuell doft till rum med ö-inspirerade vanilj och exotiska guava-doftande ljus.

Annan artikel

 • hur man hittar annonsering på Internet för inredare
 • vad är en orientalisk Tansu skåp?
 • hur man sand en byrå
 • hem fönster inredning
 • fakta om egyptisk bomull
 • hur man kan förbättra en liten trapphus
 • hur man hänga affischen styrelse
 • hur man gör en fishtail Valance
 • hur man mäter tak span fläktvingen
 • idéer för en unisex barnkammaren
 •