dekorativa spis idéer

dekorativa spis idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-09-15

Se din spis i centrum genom att öka den med dekorativa stil. . När dekorera ditt hem till jul, går utöver traditionella strumpor. Använd eldstaden manteln att visa upp vintage samlarobjekt, handgjort, omhuldade arvegods eller doftande ljus. Få festlig med färgglada girlanger och blanka ornament. Uppdatering trött utseende eldstäder med kransar, naturliga objekt, antikviteter och andra paradnummer.

Mantel Mirror

Lägg till en illusion av större utrymme utrymme genom att backa en stor spegel på spisen manteln. Spegeln kommer att spegla taklampor eller kristallkronor för ett elegant utseende. Välj en spegel beroende på de övergripande stilen på rummet. Välj ett stort torg, mörkt, trä-trimmade spegel samma bredd av eldstad för en traditionell eller rustika känsla, eller en snygg spegel featuring ett black metal trim för en modern stil. Cluster flera olika storlekar inramade speglar ovanför eldstaden för en eklektisk utseende. Välja ramar med en liknande färg eller form för en sammanhållen titt

dekorativ Kakel

Förbättra en tråkig spis med små, lätta att fånga plattor. Limma skimrande glasmosaik kakel över en trä härd för att skapa en fantastisk brännpunkt. Skalet-liknande glas brickor kommer reflekterar solljus och ljus glöd, sätta igång en neutral eller varm-färgade väggen. Installera omväxlande ljusa vita och svarta glas plattor för ett modernt utseende. Alla vita eller alla svarta plattor ges ett annat alternativ.

Målade Brick

Uppdatera en gammaldags tegel eldstad med ett lager av vit färg. Placera olika stora vita pelare ljus inuti den öppna spisen efter en elegant, vit-på-vitt stil. Visa vita ljus och silver tillbehör, som blomvaser, om manteln på en ren, modern look. Lys upp mörka rött tegel med taupe eller ljusgrå färg. Accent Taupe-färgade tegelstenar med trä objekt, till exempel tavelramar och sniderier. Dekorera grå tegel med svart dekor delar, inklusive elegant marmor skulpturer och moderna keramiska skålar.

Natural Mantel Decor

Förbered ditt hem för vintern semester genom att dekorera den öppna spisen med en jordig touch. Förbättra en rustik sten spis genom att hänga en naturlig tall krans featuring kottar och röda bär över manteln. Fyll järnsmide ljusstakar med tallkotte-formad ljuslyktor. Visa en grön växt i en vävd korg pott på vardera sidan av manteln. Förbättra Mantel med äkta eller falska mini figurklippning träd i kvadrat terrakotta krukor. Realistiska utseende keramiska skulpturer fågel kommer att ta in lite av naturen.

Vintage-stil Mantel

En spis Mantel är en idealisk plats att visa upp familjens dyrbara arvegods och antikviteter. Fyll vintage kristallvaser med färska-plockade blommor och visa dem på manteln. Till jul, placera små omhuldade ornament i klarglas fartyg. Förbättra antik guld kandelabrar med eleganta vita ljus. Lägg till en touch av vintage glamour med en överdådig guld krans.

Annan artikel

 • bad fåfänga idéer
 • Door & slutare färger
 • hur korrekt göra en säng med sängkläder
 • instruktioner för hur man gör grapevine träd
 • hur du lägger sand interiör husfärg
 • hur mitra Hörnlist
 • hur man gör en stationär roman skugga
 • stilar i tegeltak
 • lägenhet dekoration idéer för nördar
 • hur man installerar kakel i ett bad och dusch
 •