hur man omforma en rustik badrum

hur man omforma en rustik badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-08-18

En rustik design är en som blandar ihop jordnära färger med textur. Oavsett var du bor, kan en rustik stil badrum ser elegant, särskilt i hem med ett land eller rustikt utseende till att börja med. Du kan också kombinera olika rustika arkitektoniska element, till exempel vägg konsistens och golv, med moderna bekvämligheter så att de kompletterar varandra och blanda väl med andra stilar i hemmet

Du behöver:. .
Murbruk
Murslev.
Paint.
Svamp.
Keramiska färg.
Dörren.
Natursten.
Tillbehör.


1.
Täcker väggarna med en grov gips för att skapa textur. Blanda gips enligt förpackningen, och sprids ut på väggarna med en murslev eller spackelspade. Inte släta ut gips för mycket på väggarna, eftersom du vill ha en grov och texturerat ser när du målar.
2.
Måla väggarna i en jordnära och neutral färg, t. ex. som bruna, krämig gula eller röda. Du kan skapa en rustik ser väggen med en svamp och vatten. Måla väggarna i önskad färg, och sedan välja en ljusare nyans till accent det. Häll din ljusa färg i ett fack, våt svamp och ring ut det. Placera svampen i färgen och sedan dutta den lätt på väggen över din mörkare färg. De två nyanser ser vittrad och skapar en rustik inramning för badrummet.
3.
Paint befintliga keramiska plattor med en vattenbaserad färg med en uretan, vilket ger färgen en klibbig struktur att hålla sig till släta plattor. Måla över plattan i ett komplettera eller accenting färg kommer att spara pengar och tid.
4.
byta ut befintligt badrum dörren för en mer naturliga stil. En trä lada stil dörr består av ofullkomliga eller knuten virke kommer att lägga till den rustika badrummet. För dörrbeslag, använda stål eller järn gångjärn och dörrhandtag.
5.
Byta ut fåfänga eller sjunka, och välja en piedestal eller sten fartyg sjunker i stället. En smidesjärn sjunka kran kommer att förbättra utseendet på rummet. Byt ut badet eller duschen kran hårdvara, att välja en mörkare smidesjärn titta.
6.
Bort befintliga linoleum eller kakel golv, och ersätta den med ett naturligt material, såsom sten och trä . Om fastställande av gräs mattor över stenen kommer att ge komfort och stil till rummet.
7.
Avsluta utseende genom att lägga till tillbehör, till exempel en smidesjärn spegel och rustikt letar rack handduk. Häng jordnära väggdekorationer, såsom västra eller liggande konst, och ersätta belysning med smide lampetter.

Annan artikel

 • lätt hem förbättring idéer
 • hur man förkorta stolsben
 • hur man gör en matta fotbollsplan
 • tapet idéer för ett kök backsplash
 • högt i tak vardagsrum Inredningstips
 • hus målning checklista
 • hur man lera och band drywall hörn
 • hur man kan inreda ett sovrum för billiga
 • prisvärda hem Utsmyckning tips
 • Skillnaden mellan en T5 och T8 lysrör
 •