spanska inredningsidéer för familjerum

spanska inredningsidéer för familjerum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-09

Dekorera med en spansk känsla skapar en bekväm och inbjudande atmosfär som är perfekt för ett familjerum. Spanska koloniala kan komma att tänka på som den slutgiltiga spanska dekor stil, men handeln mellan Spanien och andra europeiska länder, som Italien och Frankrike, gav en påverkan från Medelhavet i arkitektur och hem inredning som omfamnas av det spanska folket. Spanska inredning drar designelement från Tuscan och franska Land, liksom gamla världen spanska stilar.

Paint

Spanska interiörer är väl kända för sin djärvt målade och lika uttalad kritvita eller grädde väggar. Aged vägg behandlingar såsom stuckatur, gips och tvättar färg skapa gamla världen elegans. Inslag av ockra, havsblått ljust rosa, röd fetstil och terrakotta göra för en livlig och glad miljö i ett familjerum.

Metal

Järn och koppar är produktiv i möbler design. Smidesjärn bord baser med glas eller trä toppar fungerar bra som enstaka tabeller i vardagsrummet. Skär ut träpanel på framsidan av en armoire eller kaninbur och installera hand slagen koppar paneler i deras ställe. Skapa intresse och konsistens på väggar med smidda galler järn vägg. Lägg familj foton i silver ramar och placera på bord och väggar. För mycket metall gör för en hård blick, så blandas metall med andra material som kakel, trä, tyg och textilier.

Wood

Ett viktigt inslag i spansk stil, ger nödställda trä ett rustikt utseende till din familj rum . Lägg till en bedrövad bord av trä med järn accenter framför en skinnsoffa. Kombinera fina hårt trä bitar med rustik de för en sofistikerad look. Lay trägolv för värme. I ett större rum, gör ett djärvt uttalande med en överdimensionerad kaninbur eller underhållning centrum i böter eller krisdrabbade trä. Placera en målat trä bord och stolar i ett hörn för att skapa ett område för aktiviteter såsom spel eller läxläsning. Installera en antik eller rustika Mantel trä spis för att lägga till extra njutning medan familjen har en dånande eld.

handmålade och Terracotta Kakel

Tile är en stapelvara i den spanska hem. Kombinera handmålat kakel att göra mönster på hyllor, bordsskivor och golv. Använd terrakottaplattor i hela rummet eller kombinera med trä för mer värme. Installera en mosaik design i mitten av golvet med färgglada plattor eller framför den öppna spisen. Häng en bricka medaljong på väggen för att skapa en spansk stil estetisk brännpunkt.

Textilier

Handgjorda textilier ses hela Spanien interiörer. Vävt i traditionella spanska mönster, färgsprakande mattor varma klinkergolv. Häng en stor vägg tapet i ett familjerum med högt i tak att göra den mer intim. Placera bordslöpare på trä bordsskivor att lägga till ett stänk av färg och struktur. Håll handvävda kastar ut för familj och besökare att täcka upp med framför tv, studerar, läser eller bara koppla av.

Annan artikel

 • hur man kan inreda en gammal grekisk stil vardagsrum
 • hallen belysning tips
 • tonåring rum vägg idéer
 • söt sovrum idéer för tonåringar
 • hur man gör över fönster roman persienner
 • färg designverktyg
 • hur man ordnar möbler runt en öppen spis och tv
 • hur man gör terrazzo golv
 • hur man ska gå grönt med fönster behandlingar
 • hur man mäter ytor av matta
 •