billig hem inredningsidéer

billig hem inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-06-05

Du behöver inte spendera en förmögenhet att skapa en attraktiv hem med snygg inredning. Så länge du har lite tid, tålamod och kreativitet, det finns flera sätt du kan lägga billiga dekorationer till din bostad. Grundläggande hantverkstekniker, som måleri och sömnad, kan vända gamla objekt till trendiga bitar. Budget shopping tekniker, som att köpa ett överdrag i stället för en ny soffa, kan förvandla tråkiga objekt till snygga accenter.

dekorativ färg

Dekorativ målning teknik låter dig leka med färger, texturer och mönster på ett kök vägg eller ett sovrum bokhylla. Ljust krämfärgade svamp målar över mörka grädde måla blir intetsägande vita väggar i rika och texturerat accenter. En jade grön vägg med en klar glasyr som tillämpas i en virvel-mönster ger subtila djup till lägenheten färg.

vanligt vitt skåp kan hjälpa ett kök ser ljusa, men de tenderar att se intetsägande. En päls av dammig blå färg täckt med krackelerad vit färg håller köket ljust och tillägger intressant detalj. En högblank lack täckta, vänder lavendel-och-grädde-randigt mönster en dyster svart bokhylla i en söt och glad lagerutrymme.

Överdrag

överdrag är en viktig faktor när det gäller billig heminredning. Nyckeln till att göra eller köpa en attraktiv överdraget är att kontrollera att det är en snäv passning över i soffan eller fåtöljen. När överdraget passar, ser tyget som en del av designen i stället för bara en täckande. Det är också viktigt att shoppa överdraget med snygga kuddar för att göra pjäsen ser professionella ut.

Täck ett målat soffan med en elegant överdrag för att få pjäsen tillbaka till livet. En mörkblå linne överdrag kan förvandla en ful orange soffa i en subtil bakgrund bit. Färgglada knappar sys i blom-former på mitten av vita kuddar tur tråkig accenter i funky dekorationer som sticker ut mot den mörka soffan.

Persienner och markiser

Uppdatera Windows är ett snabbt och enkelt sätt att ge ett helt rum en makeover. Ändra gardiner, gardinstänger och fönsterfoder är lätta DIY-projekt. Till exempel, istället för ett land som tema vardagsrum med vita putsade fönster och vita gardiner linne, lägga till lite färg till mixen. Dusty grön färg på fönsterfoder och daisy-mönstrade band på toppen och botten av grädd-färgade gardiner ge värme och detaljer till rummet.

Skapa en funky explosion av färg för en tråkig sovrumsfönster med diverse band klipp. En enkel, rund, vit gardinstång ovanför fönstret ger en bas för dekoration. Assorted långa band med färdiga ändar hänger ner från vänster och höger sida av gardinstång för att bilda ett färgglatt randigt mönster. Varje band loopar runt gardinstång och de två färdiga slutar hänga jämnt med botten av fönstret. Mitten av stången fortfarande bara att skapa en paus i bandet gardinerna.

Annan artikel

 • hur du tar bort gammal färg från en stol
 • idéer för fönster sidoljuset beläggningar vid ytterdörren
 • hur man installerar stolpar & ståndare
 • hur man målar hårdpapp sidospår
 • vinyl vs keramiska plattor golv
 • shabby chic inredning tips
 • hissgardiner sömnadsinstruktioner
 • teen girls sovrum Inredningstips
 • hur man målar ett barns sovrum
 • remodeling idéer för en gammal ranch
 •