enkelt kök idéer

enkelt kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-05-21

En varm, inbjudande kök blir snabbt hjärtat av ett hem. Navet i familjen verksamhet, blir det ofta till en improviserad undersökning, hantverk rum eller i loungen. Även detta skapar en mångsidig mötesplats, ger det också skräp. Att njuta av ett kök som balanserar praktiska och vackra, måste röran-kontrollerande idéer samman form och funktion.

Ägna en gallerirummet

Styr inventering av barnens konst på kylskåp och väggar genom att namnge ett galleri utrymme där de bästa barnen "konst hänger på en roterande basis. Detta kan vara en kylskåpsdörren, en vägghylla eller ett avsnitt i en vägg. Adjunkten barnen konst att få den bästa visuella effekter från bitarna. Välj ett tema för att förena den grupp, till exempel genom färg, storlek eller ämne. För att ytterligare höja bitar och lägg en känsla av formalitet, ram barnens konst och hänga den med precision.

Komponera Telefon kontaktlistan

Extra kylskåpsmagneter, take-out menyer och lappar ofta kvar i kök, alla eftersom de innehåller en viktig bit av information: ett telefonnummer. Efter att ha telefonnummer händig sparar tid, men små bitar av papper snabbt kullen bord och väggar apparaten. Helt enkelt skriva en lista med viktiga telefonnummer och inramning den tillför en omedelbar hit praktiska konsten till ett kök. Använd en fet papper och bläck kombination och enkelt typsnitt för grafiska effekter. Alternativt kan du enkelt skriva telefonen lista på ett enkelt sätt med hjälp av svart bläck och utforma den i en svart ram gör en lika imponerande intryck. Yoko Ono, till exempel, gjorde ett konstverk genom att rama in en maskinskriven försäljning lista över hennes verk. Oavsett stil du väljer bör arbeta med den övergripande stilen i ditt kök.

Nollställ mätare

Håll räknare klar. Motstå frestelsen att ställa ner saker, även tillfälligt, på diskar. Använd inte diskar innehav områden för nycklar, plånböcker, muggar resor eller post. Devote garderob eller låda utrymme specifikt för dessa poster. Reserv mot rymden i en eller två viktigaste och estetiskt tilltalande små apparater, till exempel en kaffebryggare eller stå mixer. Alla andra små apparater skall ha sin egen plats i köket. Till exempel, brödrost och mikrovågsugn passar i allmänhet i sina egna hyllor eller inbyggd i skåp.

Utse en låda för Junk

Det verkar kontraproduktivt, men det fungerar. Som skall organiseras hela tiden betyder att fatta beslut hela tiden. Naturligtvis är detta inte alltid möjligt. Svärföräldrar pop i oanmälda, spädbarn klaga utan förvarning, linjer mark och mobiltelefoner ljud på en gång. Vid någon punkt i dag, kommer även de mest hyper-organiserad person behöver en snabb ställe att gömma en diverse eller förvildade objekt. Den skräp Lådan är en perfekt lösning om och endast om, det töms regelbundet. Bifoga detta arbete att varje vecka storstädning schema för att undvika att sätta den på obestämd tid.

Annan artikel

 • hur man gör ett rum i en arabisk tält
 • hissgardiner sömnadsinstruktioner
 • Spanska exteriörlack färger
 • diy syntetiska stuckatur
 • sovrumsdörren alternativ
 • hem fönster inredning
 • hur man bevarar pressade blommor
 • vad är tenn silver?
 • hur man gör silke arrangemang
 • hur man sätter väggmålningar på vägg med pulver lim
 •