inredning idéer för ett spelrum

inredning idéer för ett spelrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-04-08

Om du har ivrig spelare i ditt hushåll, får en särskild spelrum för dig. Oavsett om du konverterar en källare eller garage, eller har en verklig spel rum i ditt planritningar, skapa den perfekta atmosfären för oavsett vilken typ av spelare du har. Traditionellt har spel rum centrerad på ett bord spel, såsom pool eller ping-pong, men idag kan ett spelrum tillgodose ivrig video spelare eller älskare av styrelse och strategispel.

Bordsspel

Ofta ett spelrum är centrerad kring ett bord spel, inklusive pool, bordtennis, fotboll och arkad flipperspel. Dessa poster kommer att dominera i rummet, ofta begränsar mängden tillgängligt sittplatser som utrymme runt borden är ett måste. Däremot finner låg stoppade sittplatser och även bönor väska stolar vanligtvis en plats ur vägen. Utsmyckning idéer tenderar att följa en av två vägar: Antingen rum är inrett runt själva spelet, vilket betyder att motivet är absolut biljardhall slags dekorationer, komplett med neon belysning, eller rummet har en sport tema. Sport tema dekorationer omfatta hängande tröjor på väggen, affischer team och minnessaker. Populära tillägg, för antingen stil, omfattar trafikskyltar, styrelser dart och bilder pub. Över bordet du vill ha en taklampa. Populära lampor har glasinsatserna med reklam logotyper. Och all utrustning som går längs med i spelet, såsom poolköer för ett biljardbord, oftast kommer att ha en attraktiv väggfäste göra dem bekväma och en del av utsmyckningen.

TV-spel

videospel blir mer avancerade som kräver ett helt rum för spelet. För TV-spelet rummet, centrera dekoration på en så stor TV som passar. Surroundljud kommer att öka spelupplevelsen. Få minst två bekväma fåtöljer för de spelare som du kan flytta ur vägen för mer fysiska spel. På så sätt kommer spelare har plats för gitarr spel och dans spel pad. Så många spel nu kommit med så många delar (gitarrer, hjul och en sådan) som har en bekväm förvaring område är ett måste för att hålla spelet rummet ser presentabel. Inbyggd förvaring är optimal, men stående Armoires och garderober också fungera. Dekorera väggarna med favorit affischer från spel och filmer.

Brädspel

Även med stilistisk överklagandet av sofistikerade tv-spel, brädspel fortfarande blomstrar. Styrelsen spelare spelar inte bara traditionella familjen spel som Monopol, men också många strategispel som ofta tar flera spelare flera dagar att slutföra. Brädspel inkluderar Rollspel och spel strid som omfattar användning av bly miniatyrer. Denna typ av spel rum kommer att inriktas på ett stort bord med stolar. Längs väggarna, inbyggd lagring är åter optimalt för att hålla de olika brädspel och tillhörande delar. Eftersom denna typ av spel är typiskt social, inklusive kylskåp för förfriskningar eller en popcorn maskin kommer att bli populär. Dekorera rummet genom att hänga vapen repliker på väggen eller med retro minnessaker. Rummet bör återspegla spelarens intressen.

Annan artikel

 • tvättstuga belysning idéer
 • hur man gör vattenfall gardinkappor
 • hur man passar en lampskärm
 • hur man väljer mattvätt
 • eldstad eldstad kakel idéer
 • idéer för ett rum makeover i mitt hem
 • teen sovrum inredning idéer
 • hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design
 • idéer för en källare dusch
 • kök konst idéer
 •