kök bänk idéer

kök bänk idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-04

Kök bänkskivor har en stor inverkan på utseendet och känslan i rummet. Med så många typer som finns, när en kan vara svårt, men den stora variation gör det möjligt att hitta ett material du gillar att titta på dag efter dag och en som passar din livsstil och smak

laminat

Laminat. bänkskivor är prisvärda och ganska tålig. Laminat finns i en mängd olika färger och mönster, men det repor lätt och är inte värmebeständig så den måste behandlas med största omsorg. Den imiterar ibland utseendet av ett annat material såsom slaktare block eller granit. Det kan vara kantade med ett annat material som trä eller rostfritt som accent.

Kakel

kaklade bänk är en praktisk och tålig val. Din design Alternativen är oändliga så det kan vara utformade för att passa alla kök. Plattsättning kan också vara en gör-det-själv-projekt.

Marble

Marmor är ett specialiserat stationärmaskiner material som är väldigt porös så det kräver noggrant underhåll. Spill färgar den om inte torkas bort snabbt och det måste tätas ofta för att skydda den. Det repor också ganska lätt. Marmor används ibland på en bänk yta som skall användas för konditorivaror bakning. Utdelning är att det erbjuder en raffinerad och lyxigt utseende. Marmor finns i många färger och varje platta är unik.

Betong

Betong är ett mångsidigt material som kan skapas och behandlas på många olika sätt att skapa en rad olika utseende. Bädda in glas chips och putsa den, bets det eller ge det en faux sten struktur för att skapa önskat utseende för ditt hem, både moderna och naturliga. Betong bänkskivor kan professionellt installerade eller göras på egen hand. Sprickor kan uppstå i betong bänkskivor beror på naturliga krympning av materialet. Om de inte visas, är de i allmänhet hårfina sprickor och anses vara en del av karaktären och överklagande av skivan.

Composite

En akryl komposit bänk i allmänhet har mineralämnen som tillsätts för fläckar av färg. Det kompositmaterial är gjuten för att skapa en sömlös, ett stycke bänk, komplett med hål för diskhon och apparater och även en backsplash om så önskas. Det är lätt att rengöra eftersom den är mjuk och smidig. Det är också mycket mångsidig när det gäller färg val.

Stone komposit är ett liknande material som är gjort av malda natursten pulver som blandas med ett bindemedel. Att människan, är det mycket mer enhetliga som granit eller marmor, är mer hållbara och värmetåliga och finns i en mängd olika färger och mönster.

Mosaic

En mosaik är en mycket konstnärlig och rik sätt att avsluta en bänk. Du kan installera mosaik rättighet över ett befintligt bänkskivan. Använd någon färger och mönster att binda i dekorativa bänk med resten av rummet. Även en första gången gör-det-självare kan dra bort en vacker mosaik. Försegla den med polyuretan för hållbarhet.

Slaktbänken

Trä bänkskivor, som ibland kallas slaktbänken, låna värme till ett kök. Träet är normalt tätas med antingen olja eller en polyuretan finish. Om det är oljad, kan du enkelt reparera eventuella repor från slipning och åter smörja den.

Stainless Steel

Rostfritt stål är en mycket hygienisk, därav den ofta ses i storkök. Det blir mer populär för hem kök och och erbjuder en modern, strömlinjeformat utseende, men kan verka kall och stram i vissa hem. Det tål hög värme, men en nackdel är att det repor relativt lätt eftersom det är en mjuk metall.

Granit

Granit är en natursten stationärmaskiner material som erbjuder många ser, eftersom varje platta är unik. Det är mindre porös än marmor så det är mycket mer hållbara. Det måste tätas för att skydda det från färgning.

Annan artikel

 • brittiska koloniala inredningsidéer
 • hur man kan inreda toskanska köket gula väggar
 • hur man tänder en matsal
 • hur man målar möbler med glasyr
 • enkelt att göra ett påslakan på ett täcke
 • hur man skapar dekoratör sovrum
 • hur man passar en lampskärm
 • franska vardagsrum idéer
 • om koppar sjunker
 • diy väggbeklädnad
 •