idéer för ett kök makeover

idéer för ett kök makeover

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-06

Kök makeovers brukar inte vara billig, men pengarna kan vara väl spenderade. Om du tillbringar mycket tid i köket, kommer du att uppskatta några extra pengar som du spenderat på att göra ditt kök mer effektivt och mer estetiskt tilltalande.

Island

En ö är alltid ett bra komplement till ett kök. Om du har i rummet, investera i en ö som är uppdelad i zoner för att möta olika behov. Leta efter en ö med spis som ligger under bänkskivan så att du kan peer ner i grytan, föreslår "The Complete Home Style Book. " Bänkskivan området bör också lågt så att du enkelt kan delta i bakning verksamhet såsom rullande deg. Slutligen, hitta en köksö med en portion område där du kan vila tallrikar.

Chalkboard Paint

En billig men användbara kök makeover Tanken är att måla dina dörrar kök skåp med svarta tavlan färg. Denna färg går rätt på ytan och gör att ytan till en anslagstavla. Få en bit krita att skriva ner vad du behöver och du kommer att minska antalet gånger du kommer hem från affären hade glömt att ett objekt du verkligen behövs.

Belysning

Kök belysning ofta misslyckas med att göra det jobb den ska. Om du fortfarande handla med endast en overhead fluorescerande fixtur, ditt kök makeover bör innehålla en fullskalig remake ljusdesign, enligt "Allt och diskbänk. "Installera uppgift belysning i form av hängande lampor som hänger ner och ger dig en chans att se vad det är du lagar mat. I en mindre kök, kommer att spåra ljus gör att du kan styra belysningen till den plats där du behöver den.

Vitvaror

"hem i dag och i morgon" antyder att ett kök makeover kan betyda att komma bort från den traditionella idéer av utrustning. Hellre än en vanlig ugn, installera varmluftsugn som belönar dig med mer jämnt fördelad värme. Om du för närvarande har en elektrisk räckvidd, konvertera till gas. En gasugn låter dig styra hur mycket värme du använder mer effektivt.

Going Retro

"Creative Spaces" ger flera rekommendationer för att ge ditt kök en retro makeover. Hot pink med ränder ger dig en psykedelisk resa tillbaka till 1960-talet. Formica räknare, en pistage grön färgschema och massor av krom ger ditt kök en 1950 känsla rakt ut "Ozzie och Harriet. Ett annat sätt att få ditt kök tillbaka till den lyckliga dagar Fonz är genom att lägga till ett hål i en vägg, en gammaldags svart roterande telefon och spinning diner-stil bänkar bar.

Annan artikel

 • magnetiska måla idéer
 • hur man inför konstglas i ett badrum design
 • fransk lantlig stil egenskaper
 • hur man gör inredning spegel hem en vägg
 • konstnärlig belysning stilar
 • hur man lägger ut en planritning
 • diy shabby chic
 • linneskåpet organisation idéer
 • äkta trä blind vård och städ
 • hur man målar en metall brevlåda
 •