hur man köper mini persienner för ditt hem

hur man köper mini persienner för ditt hem

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-12-09

Mini persienner år sedan började med persienner som var gjorda av trä. Aluminium persienner trätt in på arenan för första gången 1946. Vinyl mini mörkar följde och sedan cellulära nyanser infördes under förra energikrisen när uppfinnaren var ute efter ett fönster blind som gav isolering.

När det blir dags att köpa mini persienner för ditt hem kan det tyckas överväldigande i början. Det finns så många olika typer att välja bland

Välja vilka mini mörkarna är rätt för dig beror på tre saker:. Ditt syfte, din stil föredrar och din budget.

Innan du börjar att handla för persienner är det bra att veta vad som finns, vad du vill att de ska uppnå och ungefär hur mycket de är

Du behöver:. .
dator
internet.
måttband.
papper eller anteckningsbok


1
veta vilken typ av MINI JALUSIER fall:. .

* Aluminium slat mini persienner: Aluminium mini mörkar, liksom alla tänkt persienner dras upp och ner med utdragbar sträng. När de stavarna kan öppnas och stängas med små twist stolpe för att justera mängden ljus som kommer in i rummet. De finns med 1 /2 tum, 1 tum och 2 tum lister. De finns i olika färger från vitt till svart. De varierar i pris från $ 25 to $ 65 för en genomsnittlig storlek fönster.

* Vinyl mini mörkarna är billigare än mörkar aluminium mini men kommer i liknande slat storlekar och olika färger.

* faux trä persienner ser ut som trä, med en trä säd, men är gjorda av PVC. Stavarna är 2 inches bred. De finns i vitt, benvitt och trä toner. De varierar i pris från $ 20 till $ 75 för en genomsnittlig storlek blind fönster.

* Äkta trä mini mörkar kommer i storlekar och färger som liknar den faux trä persienner, men priserna är mycket högre efter cirka $ 100 för ett medelstort fönster.

* Cellular nyanser användas i stället för mini mörkar men inte mini mörkar i traditionell mening. De föds upp och sänks med oavgjort sträng men inte kan öppnas och stängas samtidigt i nedfällt läge. De har en honungskaka design för att ge isolering. De varierar i pris från $ 40 till $ 85 för ett genomsnittligt skugga.
2.
MÄT DIN WINDOWS

Du har två monteringsmöjligheter: inom montera och utanför montera och vad du väljer påverkar storleken på mini blind du köper. Montera dem på insidan ger en skräddarsydd look och är monteringen alternativ som används oftast. Utanför montera ger dig mer kontroll över den mängd ljus som kommer in i rummet

Inside Mount:. . Mät från inuti fönstrets ram från sida till sida och uppifrån och ned

Utanför Mount: Blinds är monterade på fönsterkarmen själv. Mät därefter.

OBS: Den typ av mount avgör vilken typ av fästen du måste köpa för att installera mini blinda
3
DECOR OPTIONS
. .
Bredden på slat du väljer kommer att påverka utseendet på mini blind. En liten slat (1 /2 tum) fungerar bra i mycket små fönster men inte så bra i de större. Generellt gäller att ju större fönster desto bredare ribban.

Trä mini mörkarna är ett bra alternativ för en casual look eller att blanda med trä trim. Äkta trä mini mörkarna är nästan alltid skräddarsydda. De är de enda blinda som faktiskt anses vara en del av huset när du säljer den. De håller på obestämd tid och är en seriös satsning och förmedla med huset.

Cellular nyanser har blivit ett populärt val under de senaste åren för sina isolerande egenskaper. De är dyrare att köpa än vinyl eller aluminium mini mörkar men kostnaden kommer att återvinnas för att spara energikostnader.
4.
LIGHT FILTRERANDE Alternativ

Några persienner blockerar mer ljus när de är stängda än andra. Detta beror på tjockleken på lamellerna. Aluminium persienner blockerar oftast mer ljus än vinyl persienner.

Cellular nyanser finns i en mängd av ljus filtrering egenskaper. Be om svart ut nyanser om du vill totalt mörker.

Mini persienner kan köpas som kan sänkas från början liksom upp från botten. Mest kvalitet mini mörkar kommer med en valens pjäs som glider i ett hus på toppen för att ge blinda ett mer färdigt utseende.

Du får vad du betalar för när det gäller mini mörkar i de flesta fall. Hunter Douglas och Levelor är de två främsta varumärkena i anpassade mini persienner. För normalstor mini mörkar hittar du billiga persienner på Wall Mart, Target etc. medelvärde mini mörkar finns på Lowes, Home Depot, och liknande butiker. JCPenney bär ett bra urval av mini persienner.

Om du vet hur man mäter och vad du vill, kommer du förmodligen hitta det bästa priset att köpa mini persienner online.

tips och varningar


 • Ta dig tid att handla innan du köper.
 • Annan artikel

 • diy faux marmor
 • hur du tar bort tre lager färg bort av ett cementgolv
 • vägg idéer för en Disney Princess sovrum
 • hur man gör små sovrum verkar större
 • små äter i köket idéer
 • hur man målar möbler med glasyr
 • gamla landet vardagsrum idéer
 • idéer för en brun badrum
 • dröm sovrum idéer
 • hippie dekorera stilar
 •