mjukpapper vägg behandling

mjukpapper vägg behandling

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-07-03

Mjukpapper gör en ovanlig yta för väggar när de appliceras som faux finish. Denna enkla teknik är idealisk för väggar som inte är i fin form. Medan många dekorationer förstora brister i en yta, skapar silkespapper faktiskt en ny yta på toppen av dina väggar. Något plisserade silkespapper ger en strukturerad yta, och väggar kan vara färdigt i valfri färg färg eller glaze

Du behöver:.
Svampar
Tvål.
Hinkar.
Luddfri trasa.
Färgborttagningsmedel.
Måla masken.
Handskar.
Skrubber.
Cement.
Bleach, valfritt.
Primer.
Pensel.

Supplies

En mjukpapper faux finish kräver bara några vanliga verktyg och material. Dekorationsmålare använda vattenbaserade glasrutor medium, ett hus målning borste, roller och en färg pan. Papperet är regelbunden mjukpapper, som kan köpas överallt där presentpapper säljs. Vitt papper är bra om du planerar att tillämpa en topplack av färgat glasyr eller färg på ditt mjukpapper faux finish.

Förberedelser

Väggar måste skalas av tapeter och fri från damm. Det är inte nödvändigt att fylla hål, som mjukpapper kommer att omfatta de flesta mindre skönhetsfel. Glänsande färger motstå glasyr, så en blank yta lätt bör slipas. Som med alla dekorativa färg jobb, man ska flytta möbler ur vägen och skydda golv. Tejpning runt kanterna på väggen ger en snabbare och snyggare process.

Ansökan

Skivor av mjukpapper hålla sig till en vägg täckt med glas medium. Mjukpapper har en naturlig tendens att skrynklas, men du kan justera mängden skrynkling av bunching pappret eller hålla det ganska platt. Glaze torkar snabbt så det är bäst att tillämpa den i remsor bredden av vävnaden ark med en roller. Överlappar mjukpapper något för fullständig täckning.

Sealing

täckfärg av glasyr ger ett skyddande tätning för strukturerat papper ytan. Ofärgade glasyr kommer att avslöja färgen på mjukpapper. Tonade glasyr accentuerar strukturen på papper eftersom det samlar i sin fläckar och veck.

Varianter

olika färger av färg och olika typer av faux finish appliceras på mjukpapper ytan helt ändra sitt utseende. En solid ogenomskinlig färg vill rikta uppmärksamhet mot väggen: s struktur. En färg tvätt eller trasa krisdrabbade faux finish skapar subtila variationer av färg. Schabloner erbjuder en annan möjlighet att skräddarsy dina väggar. Glasyren över stencil design för en mer dämpad bild eller använda stenciler på toppen av färger eller glasyr för en djärv effekt.

Annan artikel

 • hur sand utomhusfärg
 • hur man mäter en skärm för en öppen spis
 • idéer för svart-vitt badrum design
 • inredningsidéer med påfågel färger
 • Information om hur du tapetsera väggen med tyg
 • interiör idéer för ett litet sovrum
 • design idéer för en tredje våningen vinden spelrum
 • sovrumsdörren alternativ
 • idéer för en rosa & svart flickas rum
 • projektidéer för keramiska plattor
 •