hur man hänga saker på gipsväggar

hur man hänga saker på gipsväggar

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-06-01

Gips (även känd som väggskiva, gipsskivor, gipsskivor eller sheetrock) är en konstruktion som används för att avsluta det inre av många hem. Vanligtvis är lakan kapas för att passa formen av en vägg, sedan säkrade mot reglarna med spik. Även drywall erbjuder många fördelar såsom enkel installation, är det ofta skadas av spik och skruv när hängande heminredning. För att undvika dessa problem, finns det flera typer av fästdon du ska använda

Du behöver:. .
Hammer
Brass-plated bild krok.
SYL.
Plast expansion ankare.
Drill.
Nylon växla ankare.
Molly bult.
Växla bult.
Skruvmejsel.


1.
Hammer mässing guldpläterade tavelkrokar i gips med en lätt hammare. Spikstyrningen uttaget på framsidan av kroken försäkrar att de är vinklade ordentligt och spola med gips. Dessa Fästdon används för att hänga bilder, kalendrar och lättare föremål.
2.
Poke ett litet hål i gips med en SYL (skruvmejsel-liknande verktyg med fasade spets används för att göra hål ) och tryck sedan på en plast expansion ankare i hålet. Hålet ska vara något mindre än ankare. Enligt NaturalHandyman. Com, dessa fästanordningar är de vanligaste och finns i flera utföranden och storlekar för upphängning alla typer av saker.
3.
Gör ett hål med en SYL eller borr , och sedan sätta en nylon växla ankare. De hål bör vara samma storlek som ankare. Enligt FactsFacts. Com är dessa fästelement bäst används för att hänga badrumsinredning och galler handduk.
4.
Borra ett hål stort som en Molly bult, en särskild regel som har sidor som expandera som den är åtdragen. Tryck molly bult i hålet och vrid tills det är tätt. När fästet har expanderat, lossa bulten något för att anpassa det objekt som du vill hänga. Detta fästelement används för att hänga medeltunga och tunga vikt föremål.
5.
Borra ett hål stort som en växla bult, en speciell bult liknar en Molly bult som har metall sidor som expanderar att skapa en robust ankare. Ta bort bulten från växla vingarna och placera objekt som du vill hänga på bulten. Skruva växla vingarna tillbaka till slutet av bulten tryck sedan den slutna vingar genom hålet tills de öppnar. Dra åt bulten så att växla vingarna är tätt mot väggen och dra åt med en skruvmejsel. Detta fästelement används för att hänga tunga föremål.

Annan artikel

 • neutral baby rum inredningsidéer och teman
 • hur man hänga saker på gipsväggar
 • Hur man monterar en fläkt blad
 • hur man gör roman nyanser med tejp
 • lacken idéer för en Dallas Cowboys rum
 • hur man gör över fönster roman persienner
 • interiör idéer för ett litet sovrum
 • hur man kan inreda ett TV-vägg
 • glödlampor till infällda armaturer för dusch
 • Floden hem inredningsidéer
 •