hur man gör silke arrangemang

hur man gör silke arrangemang

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-06-07

Silk blommor härma levande blommor, utan förvärrar allergier, nedbrytning, släppa kronblad eller behöver bytas ut. Silk blommor finns i en mängd gemensamma trädgård blommor, exotiska tropiska blommor och nästan varje blomma som används i blomsteraffären skärmar. Lär dig några design knep för att stabilisera silke arrangemang och öka den naturliga effekten av siden blommor. Använd enkla upplägget riktlinjer för att skapa naturligt utseende silke arrangemang börjar med din första bukett

Du behöver:
vaser eller andra behållare från 10 till 12-inches tall med en topp öppning 3 till 4 inches bred.
Silk blommor, inklusive filler blommor, blad och ormbunkar.
Avbitartång.
Marbles eller polerade stenar.
Böcker eller webbplatser på blomsterarrangemang.


1.
Ställ sidenblommor, behållaren och andra förnödenheter på en disk eller annat arbete yta på lämplig höjd. Att göra flera arrangemang för ett bröllop eller evenemang, ställ upp vaser att göra dem alla tillsammans. Upprepa varje steg för varje arrangemang.
2.
Skapa en vertikal arrangemang med siden blommor som rosenknoppar, prästkragar, pioner, liljor eller orkidéer. Florister tyder vanligtvis ett udda antal av varje blomma, som tre eller fem, är det mest glädjande. Titta på foton av blomsterarrangemangen i böcker och på webbplatser för inspiration.
3.
Välj en siden blomma du vill använda för den högsta en i vertikal arrangemang. Håll blomman bredvid vasen. Klipp hejda avbitare så att blomman är dubbelt höjden på vasen. Klipp tre fler blommor 2 inches kortare än den första blomman. Kapa den andra silke blomma 3 inches kortare än den första. .
4
Cut tre stammar av tillsatsmaterial blommor-de kluster av små blommor -. Så att de blir en tum kortare än på medellång längd sidenblommor

5.
Håll en ormbunke ormbunksblad upp bredvid vasen. Använd avbitare att klippa stjälkar av de tre siden ormbunke fronds så att botten tum eller mer av ormbunksblad kommer att vara inne i vasen --- så det inte blir några synliga stjälkar visar.
6.
Håll högsta blomstjälk och böj åt sidan för att ge det en mer naturlig look. Upprepa med de andra blommorna, böja några blommar fram på sina stjälkar och några åt sidan och lägga till några kurva till stjälkar. Med rena händer, dra blomblad glänt och göra blommar mer oregelbunden, som naturliga blommor.
7.
Placera en 2-tums lager av marmor eller sten noga på botten vasen eller blommiga behållare. Dessa hjälper till att hålla stammarna och hålla den lätta arrangemang silke blomma stabil.
8.
Sätt högsta silke blomma i vas i centrum. Tryck stammen ner i glas eller sten vikter försiktigt och ordentligt.
9.
Lägg till näst högsta blomman en tum till höger. Placera övriga tre blommor på vänstra-en i taget. Ställ en mot baksidan av vasen med blomman vänd mot baksidan. Placera en lite närmare mot framsidan av vasen. Placera den sista närmast fronten framåtböjd och lutar åt höger. Använd fotografier av arrangemang som en vägledning för att placera sidenblommor så att de liknar naturligt blommor; kopiera kurvorna i stjälkar genom att böja kablar i silke blomstjälkar.
10.
Placera en stam av spackel blommor på varje sida av centrum blomma mellan siden blommor för att fylla i arrangemanget. Placera en tredje till höger om den centrala blomman mot fronten.
11.
Sätt ormbunke fronds bakom blommorna i en solfjädersform på baksidan av vasen. Sätt den första ungefär en tum till vänster om mitten blomman. Placera en ormbunke ormbunksblad till vänster om den första ormbunke ormbunksblad och sista ormbunke ormbunksblad till höger om den första ormbunke ormbunksblad.
12.
Skapa din egen design. Gör en ostrukturerad, lantliga bukett genom att visa blommor löst i en vas i stil med nyplockade blommor. För en kupol arrangemang, placera den högsta blommorna i centrum och lägga kortare blommor omkring dem, med den kortaste blommor vid ytterkanterna, skapa ett arrangemang med en rundad topp. Använd små filler blommor i de utrymmen.

Tips och varningar


 • Visa arrangemanget i olika vinklar när du arbetar och vrid vasen regelbundet för att säkerställa den övergripande effekten är tilltalande.
 • Annan artikel

 • hur man installerar inomhus sten faner
 • fönster gjutning idéer
 • design idéer för ett barns rum
 • måla idéer för sport rum
 • sätt att dekorera ett kök
 • det bästa sättet att ta bort färg från metall
 • hur back-måla ett glas backsplash
 • Definitionen av ris säng
 • hur man gör london nyanser
 • inredningsidéer med påfågel färger
 •