teen strand sovrum idéer

teen strand sovrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-04

stranden och havet teman är mycket populära bland tonåringar, det finns många variationer på dessa teman och föräldrar kan enkelt ändra dem att matcha sina barns ålder när de växer. Det finns dessutom gott om plats för både föräldrar och tonåring att kompromissa och diskutera alternativ.

Sidovägg

I den högra väggen färg eller behandling kan göra en strand-tema rum. Det sätter scenen för resten av rummet. Grått, blått, beige och grädde fungerar bäst eftersom de är ganska neutrala och gå med många andra färger och mönster.
För en tonåring som älskar starka färger och spänning, skulle en aqua färg går väl på väggarna med en mörkare nyans av samma färg på trim. En tonåring som gillar ett lugnare, kanske lugn känner mig som en snäcka blå på väggarna med en kräm eller beige trim. Tonåringar som vill ha en ren smak för massor av förändringar i framtiden kan välja en varm grädde färg för väggar och en blå-grå eller ljusare färg för trim. Torrborstning flera nyanser av samma färg tillsammans för någon av dessa kombinationer kan ge en illusion av vågor eller sand på väggarna.

Möbler

Det finns ingen anledning att köpa nya möbler för en strand-tema rum. En tonåring kan måla gamla möbler för att matcha trimma färg, limning sjöstjärnor och snäckor till ordförande ryggen och sänggavlar att förnya gamla möbler. Byt låda drar med elfenben eller borstat silver drar i form av fisk, sjöjungfrur eller octopi. Limma skal över nakna-lampa värmeljus för att skapa fantasier tillsammans med glas fisk och lampor stuckatur. Om budgeten innehåller nya möbler, ljus skog och korgvide är vägen att gå, rulla mönster i trä efterlikna vågor medan naturfärgat korg ger rummet en organisk känsla.
sängkläder och kuddar kan vara ett inköp värd att göra, kompletterande färger fungerar bäst snarare än att försöka matcha väggarna. Detta hjälper möblerna pop mot väggen färg istället för att försvinna. Mönstren behöver inte vara öppet strand-tema, ränder, mjuk marmorering, tie-dye och rotting kuddar ge det intrycket utan att vara reklamtrick.

Tillbehör

Tillbehör kan bryta en strand-tema rum. Dekorationerna bör hålla sig ung utan att bli klibbig. En liten sladd fisknät kan lägga en air av fantasier när slängd över en fotstegskontakt eller hängas i hörnet för att hålla uppstoppade djur eller en samling färgglada flip-flops. Sand-färgade Berber område mattor skapa en illusion av sand och ge tonåringarna ett ställe att "maroon" sig själv medan dagdrömmeri. Saker som miniatyr surfbrädor och vildsvin åror kunde dekorera väggarna. Eller, för super-billiga dekorationer kan tonåring hänga hennes samling av badkläder och saronger konstfullt på väggarna istället för att hålla dem i garderober. Lägg till ett par bilder och affischer av läckra tropiska scener, vissa tropiska blommor silke och några färgglada sjalar lindade runt lampskärmar och gardinstänger och rummet är gjort.

Annan artikel

 • det bästa sättet att torka blommor
 • instruktioner för att göra en taklist låda
 • hur man lämna ett solarium
 • keramiska plattor om information
 • hur man målar en kreativ kök
 • billiga intressanta sätt att dekorera ett sovrum
 • snygg tonåring sovrum idéer
 • hur du gör din egen Baldakinstänger
 • interiör idéer för ett litet sovrum
 • små master badrum design idéer
 •