hur man målar en kreativ kök

hur man målar en kreativ kök

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-03-01

Att välja rätt färg färg för ditt kök är en av de viktigaste besluten att göra eftersom det har en sådan stor inverkan på den totala känslan av rummet. En kreativ kök är fullt av personlighet och har inslag av färg. Leta efter inspiration i loppmarknader och secondhand butiker. Notera de färger som du dras till i posters, vykort, antikt tyg och krimskrams. Använd dessa färger för att ge ditt kök en personlig touch och att göra rummet brista med kreativitet

Du behöver:
färghjulet.


1.
Använd mer än en färg färg att måla väggarna. Välj två eller tre kompletterande färger för dina väggar. Att hitta kompletterande färger är lika enkelt som att titta på färghjulet. Hitta din färg på färghjulet och sedan titta på färgerna motsatsen till den. Till exempel, om du ville gå med en röd kök, skulle nyanser av grönt vara de färger som skulle se bäst med det. Ett alternativ till denna idé är att måla väggarna välja en grundfärg och sedan använda olika nyanser av den färgen under resten av väggarna.
2.
Använd färg färger i ditt kök som symboliserar jorden och vatten. Välj blå eller aqua för väggar och satsa på en lätt solbränna eller choklad trim. Använda färger som finns i naturen kan också göra ditt kök lugnande.
3.
Gå fet med svart färg färg. Även du måste vara ganska vågat att prova den här idén, svart kök ser elegant och modern med rätt accenter. Några alternativ målar en eller två väggar svarta eller måla alla väggar svarta. Lägg till färg till rummet med hjälp av en ljus färg för en accent.
4.
Satsa på en ljus, saftig färg nyans att lägga till en punch färg på ditt kök. Några populära färger är djupt orange, citrongul, persika och lime.
5.
Måla ditt kök en neutral färg och använda levande färger för att framhäva på oväntade platser. Till exempel måla väggarna vita och måla en fönsterkarm klarblå eller orange.
6.
Måla väggarna med en neutral färg såsom klassisk vit och går vild i taket. Måla ränder eller prickar eller stenciler använda för att skapa en design i taket.
7.
ta bort dörrarna från ditt skåp. Välj en blank eller halvblank färg färg och måla baksidan insidan av varje skåp. Välj en djärv nyans eller en som är i samma färg familj som färg på väggarna. Du kan välja att använda samma färg i skåp eller användning olika nyanser av färgen. Använd dessa skåp att visa krimskrams, fint porslin, skålar servering och allt annat du vill visa upp. Var kreativ och välja objekt med iögonfallande mönster och färger. Undvik belamra skåpet med för många objekt och välj endast ett fåtal att visa.

Annan artikel

 • hur man mäter en queen size-tröstare
 • hur man målar en kreativ kök
 • hur du gör din egen Baldakinstänger
 • neutral baby rum inredningsidéer och teman
 • hur man skapar en stuga tema badrum design
 • hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design
 • det bästa sättet att torka blommor
 • hur man inför konstglas i ett badrum design
 • hur man skapar ett badrum design
 • små master badrum design idéer
 •