neutral baby rum inredningsidéer och teman

neutral baby rum inredningsidéer och teman

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-28

Du behöver:
Plant clippers
. Gummiband.
Kiselgel.
Mikrovågsugn.
Mikrovågsugn-behållare.

Föräldrar inredda traditionellt könsneutrala plantskolor i bleka gröna och gula, men idag finns en uppsjö av neutral plantskola teman som gör det möjligt för färg variation och individualitet. Många neutrala teman är lämpliga för nyfödda barn genom till barn, så när som helst och pengar på en neutral plantskola tema är en långsiktig investering.

Nalle Puh

pojkar som flickor älskar Nalle Puh och alla djur som lever i Sjumilaskogen. Det finns Puh uppsättningar som är primärt blå eller rosa, alltså catering till ett visst kön, men det finns också många som är ett könsneutralt grönt. Puh är en så populär karaktär som du enkelt kan hitta tillbehör och memorabilia, såsom tavelramar, väggbonader och uppstoppade djur. Puh gränser, stenciler och väggmålningar finns tillgängliga för att klä upp barnkammaren väggarna.

Djur

Det finns många natur teman som lämpar sig för en könsneutral baby rummet eftersom både pojkar och flickor älskar djur. Du kan välja ett enda djur som du gillar och dekorera rummet i djurets livsmiljö färger och tillbehör. Du kan också dekorera en plantskola i allmän karaktär tema, till exempel havet och skogsmark. En av dessa bredare teman möjliggör kreativitet och du kan söka efter prisvärda tillbehör utan att känna att du måste köpa en hel uppsättning, även apparater är allmänt tillgängliga. Farm, djungel och djur i djurparker är något mer specifika teman som fortfarande ger många djur och färg och är några av de mest populära plantskolan som finns tillgängliga.

Nursery Rhymes

En barnvisa baby rum tema är speciellt passande om du planerar att måla rummets väggar. Det är inte många spjälsäng set och tillbehör plantskolan inriktade mot ramsor, men om du är kreativ kan du uppnå detta neutrala tema. Det finns sängkläder uppsättningar tillgängliga för sådana ramsor som "Hey Diddle Diddle" och "Blinka lilla stjärna", men de flesta barnvisor kräver mer omfattande forskning och kreativitet. Om du väljer en ovanlig rim, kan du måla en väggmålning (det är måla-efter-nummer väggmålningar finns) i barnkammaren som skildrar en av rim: s scener. Till exempel kan du måla Humpty Dumpty sitter på en vägg eller musen i "Hickory Dickory Dock" kör upp klockan. Köp en enfärgad krubba uppsättning och shoppa med föremål längs rim: s berättelse, som inramning kopior färgfoto av rim illustrationer.

Annan artikel

 • hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design
 • hur man kan inreda en bar rum
 • små master badrum design idéer
 • billiga intressanta sätt att dekorera ett sovrum
 • hur man skapar en stuga tema badrum design
 • hur du gör din egen Baldakinstänger
 • neutral baby rum inredningsidéer och teman
 • hur man skapar ett badrum design
 • hur man inför konstglas i ett badrum design
 • smala badrum design idéer
 •