små master badrum design idéer

små master badrum design idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Små badrum kan vara charmiga och elegant, oavsett vad kvadratmeter. Design trick som att lägga ett klart glas dusch till utrymmet så att du kan se från ena änden av rummet till den andra bidra till att öppna ett litet rum. Använd ljusa färger genom tillbehör och färg för att skapa en illusion av ett större badrum och hålla linjerna rena och fräscha. Lägg till en liten explosion av färg med en enkel vas med blommor eller fina tvål. Kom ihåg att ha roligt när man utformar det utrymme och hålla det enkelt.

Paint


 

Lys upp ditt lilla master badrum genom att lätta upp färg på väggarna. Måla väggen ett ljust krämfärgade till Taupe för en öppen och luftig badrum. Utöka samma färg i taket för att skapa en illusion av en högre och bredare badrum. Känner sig inte förpackade i genom att använda mörka färger som gör att utrymmet känns bifogas. För en stänk av färg, tillsätt ljus paisley eller levande mönstrad tapet på en av väggarna för att hjälpa till att definiera rummet utan överväldigande badrummet.

Hyllor

små badrum innebär att du inte har en massa lagringsutrymme för din lotion och potions. Skapa lagring men utan att ta upp viktiga plats på golvet genom att installera badrum hyllor. Använd en bortkastad hörn genom att installera hörn hyllor så att extra inches i en redan litet rum. Lägg hyllor rutor för att hjälpa kategoriserar dina produkter och hålla rummet röran gratis. Göm dina produkter genom att installera en hylla med glas eller frostat dörrar.

Piedestal Sink

En av de väsentliga delarna i ett badrum är diskhon. Normalt tar en skrymmande fåfänga med förvaring under upp väsentliga utrymme. Istället för att belamra den redan liten yta, använd en piedestal sjunka. Piedestalhandfat är idealiska eftersom de öppnar upp rummet och skapar illusionen av ett större badrum. Den tunna piedestal håller badrummet ser rent och elegant.

Stor spegel

Under de piedestalen diskhon lägga till en stor rektangulär spegel. Speglar reflektera ljuset av närliggande fönster och armaturer att skapa känslan av ett större badrum. Slim och höga speglar är idealiska ovanför diskbänken, eftersom de bidrar med höjd till rummet och är en oväntad touch i rymden. Försök att hitta en spegel som sträcker sig fram till basen på taket.

Annan artikel

  • idéer för svart-vitt badrum design
  • hur man skapar en stuga tema badrum design
  • hur man skapar en enhetlig sovrum och badrum design
  • smala badrum design idéer
  • små master badrum design idéer
  •