miljövänlig heminredning idéer

miljövänlig heminredning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-22

De flesta människor tänker sällan om varifrån deras soffor eller vilka kemikalier som i sin väggfärg. Men de som söker en grönare hushåll bör frågan material och ingredienser. Tack vare spridningen av miljövänliga produkter på marknaden, kan ditt hem vara snygg och grönt.

Badrum

Byt ut din slitna plast duschdraperier med en hållbar gardiner hampa dusch. Rawganique, ett företag som tillverkar gardiner hampa dusch och kläder, förklarar hampa är både förnybara och hållbara. Dessutom är hampa tyg färgbeständig och inte gjorda av petroleum. Ersätt ditt badkar matta tillverkad av skadliga färgämnen med en naturlig vävt en i ull. Köp tvålar med få la kemikalier, som Dr Bronners eller Vermont Soap Organics. Placera en bambu anläggning för dekoration i badrummet disken. Byt handdukar med ekologisk bomull handdukar.

Vardagsrum

vardagsrummet är fullt av möjligheter. Undvik att köpa plast, bord slutet och väggskåp. Istället köper ett bord från hållbara, förnybara källor som Maku teak, eller återvunna material.De flesta färger är tillverkade med låg flyktiga föreningar som kallas VOC. Men flera märken av soja färg finns tillgängliga som är VOC-fri, kristallin kvarts-fri och icke brännbar: Ecowise. com listor DuraSoy En och EnviroSafe som två exempel. Mjölk, soja och krita färg finns andra typer som tenderar att vara fri från skadliga kemikalier.Välj jordnära färger som brun och ljusgrön, som kompletterar fint, vitt hampa gardiner. För fåtöljer och soffor, föreslår greenyourdecor. com föremål tillverkade av sojabaserad textilier, återvunnen metall och lokalt inköpta trä. Sådana bitar kommer med retro mönster som matchar ljusblå väggar och har en ungdomlig känsla. Den branta prislapp kan betyda en bättre (och fortfarande miljövänliga) alternativ är att köpa en begagnad soffa.Hitta en armatur tillverkade av återvunnet material som gamla läskburkar , cykeldelar, färgburkar och även plast bestick. Istället för att stödja ett stort företag, beställa en lokal konstnär att utforma en fixtur eller måla för dig

Kök

Smycka ditt kök med trägolv tillverkade av kork eller bambu. Sådana lättodlad produkter inte bryter skogar sydamerikanska länder som många trägolv alternativ. Forest Stewardship Council är tillägnad intygar företag som följer ett uthålligt skogsbruk.Välj bänkskivor av aluminium, återvunnet glas och även återvunnet papper. Dessa toppar finns i en mängd olika färger så det behöver inte kollidera med resten av huset design. Köp kakel gjorda av liknande material.

Annan artikel

 • billiga ljust färgad tonåring sovrum inredningsidéer
 • DIY: vit blommig centerpieces
 • designidéer för spanska koloniala kök
 • dusch idéer för badrum med fönster
 • hur man ordnar vägg dekor
 • hur man köper pärlstav portblad
 • de typer av vindskupor takkonstruktioner
 • baby rum tema idéer
 • sätt att dekorera ett fönster hexagon badrum
 • idéer för bänkskivor
 •