instruktioner om om textilplattor

instruktioner om om textilplattor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-26

Matta plattor, populär på 1970-talet har gjort comeback på senare tid, av både praktiska och estetiska skäl. Matta plattor är i allmänhet billigare än traditionella mattor eftersom materialet oftast är av sämre kvalitet och eftersom husägare typiskt installera textilplattor själva. Matta plattor är idealiska för källare och barnens rum. Fläckar kan lätt avhjälpas genom att ersätta de drabbade plattor. Mönster kan också vara personlig-du kan skapa någon form av mönster du vill. Matta plattor "mest attraktiv egenskap är den enkla installationen-det är snabbt, enkelt och utan lim, stoppning och häftklamrar.

Du behöver:
Textilplattor
. Vinkelhake, eller lång, metall rak kant.
Måttband.
Mattkniv.
Chalk linje.
Penna eller markör.
Matta tejp (om mattan torg är inte självhäftande).


1.
Bestäm kvadratmeter av rummet som ska heltäckningsmatta (längd x bredd=kvadratmeter). För rum som inte är helt rektangulär, dela upp det i så många rutor enligt behov, från största rektangulärt område till den minsta, och lägga till ytor summorna. Inköp av antalet nödvändiga plattor (se till att köpa extra, en av fördelarna med matta plattor är möjligheten att ersätta färgade eller slitna plattor)
2
Kontrollera att golvet är. . rena och torra. Ny betong bör tillåtas 90 dagar att bota, sedan förseglas. INTE tillämpa matta plattor över befintliga mattor eller stoppning.
3.
Leta upp mitt i rummet genom att sträcka en krita linje från ett hörn till det motsatta hörnet och knäppa linjen. Upprepa på motsatt hörn. Nu hitta mitten av varje vägg och snäpp kritlinje på motsatta väggar. Du har nu kommer att ha fyra krita linjer som skär varandra i mitten av golvet.
4.
Dry-fit på en bricka (utan matta tejp eller lim, och utan att ta bort skyddspapperet från baksidan självhäftande plattor) i mitten av golvet. Gör detta genom att mäta kakel, dividera med två, och markerar mittpunkten av varje sida. Montera dessa varumärken mot krita linjer på golvet.
5.
Arbeta ut från centrum, torr plats plattorna mot kanterna, och se till att tupplur eller design går på samma sätt. Om du utformar ett unikt mönster, markera ryggen på plattor som du tar bort den torra utrustat rutor så att du vet hur man lägga dem igen.
6.
Repetera steg 5, denna gång följa plattorna i golvet med matta tejp eller genom att dra backade bort den egna vidhängande torg.
7.
När du kommer till väggar, vända plattor upp och ner, Tryck tätt mot väggen, och markera kakel vid den punkt den möter den sista raden av plattor. Med hjälp av en rak och mattkniv, trimma överskottet. Vrid den skurna kanten mot väggen. Alla mindre fläckar på den klippta kanten kommer att täckas av bottenplatta.

Tips och varningar


 • Textilplattor kommer i storlekar från 1 kvadratmeter till 3 kvadratmeter. Testa ett par olika storlekar i butiken genom att visa dem på golvet för att bestämma vilken storlek du vill. Självklart, större plattor kräver mindre arbete vid installation.
 • Annan artikel

 • idéer för vägg dekor för en strand lägenhet
 • fönster behandlingar för halvmåne fönster
 • röd inredningsidéer på en vit sovrum
 • DIY: målning innerväggar
 • hur man kan inreda en stuga med en öppen loft
 • Om keramiska fisk vägg dekor
 • dekorera kakel duschar med accenter glas kakel
 • hur man målar en barn-spegel
 • hur man mäter gardiner för spö bakficka fliken applikationer
 • hur man utformar ett varmt rum
 •