idéer om att dekorera barnens rum med grodor

idéer om att dekorera barnens rum med grodor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Lägga grodor i ett barns rum är ett roligt sätt att introducera fantasier till hans personliga utrymme. Detta tema kan genomföras med hjälp av lämpliga färger och ett par detaljerade tillbehör. Med rätt sängkläder val, har du även en övergång färdiga utrymme som kan ändras lätt som barnet växer och hans intressen förändras.

Väggar

Färgen på väggarna, och väggmålningar målade på dem, kan förändra ditt barns rum till en passande lokal för froggy vänner. Om du vill hålla fast vid monotone väggar, tror blå som i en stilla sjö. Medan de gröna kan verka som ett bättre val för en groda tema, med gröna väggar tillsammans med grön groda tillbehör kan vara överväldigande. Om du är konstnärlig, måla väggarna för att likna en mosse. Måla den övre halvan av väggarna en ljusblå nyans för himmel och nedre halvan en mörkare blå nyans för vattnet. Måla långa stråk av grönt och brunt intermittent runt i rummet, från golvet upp till halva tiden av väggen, för vass. Rund kvadrat i en brun eller ljusbrun färg på topparna av några av vassen kommer förvandla dem till kaveldun. Lägg till lilja kuddar här och där och pryda dessa med grodor.

Golv

golvyta i barnens rum glöms ofta bort, men det här området är idealiskt för att lägga till dekorativa detaljer som förbättrar grodan tema. Mattor formad som Lily kuddar är ett roligt touch. Flera lilja kuddar av olika storlek är perfekta för barn som vill spela att de är grodor, hoppande från den ena till den andra.

Sängkläder

Medan grodan-print sängkläder kan vara söta om du hittar rätt uppsättning, det kan också se onödan upptagen. För att hålla temat går utan att köpa en uppsättning teman sängkläder, välja en överkast, lakan och örngott i olika nyanser av blått och grönt. Lägg i några totalförstörda kuddar featuring grodor, kuddar lilja och trollsländor att slutföra utseende. Detta gör att du kan inreda lättare när grodorna inte längre att ditt barns smak. En enfärgad överkast håller mycket längre och kan användas med olika teman som barnet växer.

Tillbehör

Frog-tema tillbehör i hela rummet kommer att dra den här looken tillsammans. Vissa groda uppstoppade djur har krok och ögla tejp på fötterna, hänga dessa från vardera sidan av gardinstång eller drapera dem över en dörr ratt. Häng ett husdjur netto i hörnet på en samling av uppstoppade andra grodor. Du kan också hitta frog-tema tavelramar, vägg konst och statyetter. Undvik fyller rummet med en överväldigande samling av grodor. Istället kan du lägga några viktiga bitar här och där för att få temat hela.

Annan artikel

 • hem fönster idéer
 • stuga sovrum idéer
 • hur en NASCAR rum
 • hur sträng roman blinds
 • Fakta om mexikansk hus
 • matsal och vardagsrum idéer målning
 • kök projekt inredningsidéer
 • hur man identifierar vintage belysning
 • modern heminredning design idéer
 • remodeling tonåring sovrum
 •