hur man gör Chimes med gamla nycklar

hur man gör Chimes med gamla nycklar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-25

Chimes används som dekorationer på verandor och uteplatser och främja avkoppling på grund av deras lugnande ljud. Använd vardagliga hushållsföremål att göra en hemmagjord vindspel av din egen design. Välj gamla nycklar för din ringklocka, och du bara kan låsa upp hemligheter i vinden

Du behöver:
3-tums-by-3-tums papper mall
. 5-tums-by-5-tums papper mall.
Röd markering.
Grön markering.
Storögt synål.
24-tums längder av tunga snoddar, 2.
Stora plastdetaljer kaffe kan lock.
1/2-inch metallring.
10-tums längder av tunna snoddar, 13.
Shepherd's krok.
13 nycklar.
Klarlack nagellack.


1.
Vik 3-tums papper mall på mitten och på mitten igen för att skapa veck. Gör samma sak med 5-tums papper mall. Vik varje mall och tryck på platt med handen. Placera 3-tums mall i mitten av kaffe kan locket. Gör en prick på locket med den röda markören för att markera de fyra hörn punkterna i mallen och de fyra veck punkterna i mallen. Ta bort mallen. Placera 5-tums mall i mitten av kaffe kan locket. Gör en prick på locket med den röda markören för att markera de fyra veck punkterna i mallen. Gör en prick på locket med den gröna markören för att markera de fyra hörn punkterna i mallen. Ta bort mallar. Räkna medurs, markera varje punkt med en siffra mellan 1 och 4. Den gröna prickar markerar var du trär tunga sladden igenom. De röda prickarna markerar var du ska gänga den tunna sladden igenom. Markera mitten av ögonlocket med röd prick.
2.
tråd ena änden av en av längderna av tunga rep genom ögat av synål. Knyt en knut på andra änden av sladden. Poke nålen upp genom locket, underifrån, på den gröna punkten märkt 1, och dra sladden genom plasten tills du kommer till knuten. Tryck nålen genom öppnandet av metallringen och ut på andra sidan. Peta ner nålen genom locket från ovansidan av plast genom dot märkt 3. Dra ut sladden genom plasten och knyt en knut på undersidan. Upprepa genom att trä den andra tunga sladden genom locket med början på den gröna punkten märkt 2, genom metallringen, och slutar vid den gröna pricken märkt 4. Knyt en knut i änden av sladden på undersidan av locket. Detta skapar hängare för klockan.
3.
Knyt en knut i ena änden av en tunn sladd. Trä den andra änden av det tunna sladden genom nålsögat. Peta ner nålen genom locket på en av de röda prickarna märkt på locket. Dra ut sladden genom plasten tills du kommer till knuten. Ta bort nålen. Upprepa gängning varje sladd genom locket tills det finns en sladd som träs genom de röda prickarna.
4.
Lyft på locket av metallringen på toppen. Häng på locket på Shepherd's kroken från metallring. Knyt en nyckel till varje sladd dinglande från locket. Knot tätt. Klipp alla långa ändar sticker ut från knutar bundet i någon av de kablar med sax. Måla en klick klarlack nagellack på varje knut att säkra knuten så att den inte kommer att riva upp.

Annan artikel

 • lamellgardiner färger
 • hur du väljer färg färger för en matsal med en stol järnväg
 • herrgård uterummet idéer
 • tips om att välja kakel storlek och stil för ett litet badrum
 • hur du lägger till foder till gardiner
 • väggbeklädnad idéer
 • hur man sprayfärg ett rum
 • idéer för ett hem anslagstavla
 • lärande inredningen hemma
 • hantverk för spaljéer
 •