backsplash idéer för granit

backsplash idéer för granit

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-20

En backsplash sitter mellan ditt kök skåp och bänkskivor. Dess syfte är att skydda köksväggar från mat och vätska sprayer och stänker som uppstår vid matlagning och städning. Ändå backsplashes, särskilt när det paras ihop med bänkskivor i granit, också lägga till en dekorativ detalj till ditt kök. Enligt detta gamla hus finns ingen regel för att välja backsplashes, och precis vad som helst går.

Metal

Människor väljer ibland en metall backsplash av koppar, tenn, aluminium eller rostfritt stål som komplement till bänkskivor i granit. Den finns i ett antal ytstrukturer, som hamras, texturerat, stämplas och räfflade. Metal backsplashes ger funktion och stil. Metaller erbjuder moderna kök en snygg, strömlinjeformad design samtidigt stämplat metall lägger ett blankt accent att modernisera en mer traditionell land design. Metall ger dig även möjlighet att matcha backsplash apparater, så att bänkskivor i granit blir kökets anmärkningsvärd egenskap.

Keramik

Människor värdesätter mångsidigheten och brett utbud av färger att keramiska plattor råd med dem. Plattor finns i glaserade och oglaserade färg gommar, vilket ger en rad kombinationer för att få fram nyanser i din bänkskivor i granit. Dessutom villaägare har frihet att skapa konstruktioner med plattor i olika former och storlekar. Beroende på kakel och layout du väljer, keramik är ofta ett kostnadseffektivt backsplash materialval.

Stone

Villaägare som uppskattar den naturliga looken av granit kan också föredra att bära den över till backsplash med sten. Stone erbjuder människor precis som många färgalternativ och alternativ storlek som keramiska plattor. Trumlat marmor är särskilt populär bland granit. Det ger en rustik inslag som kontrast till den polerade utseende av granit, som tumlade marmor har en sliten utseende med dämpad nyanser. Ett annat alternativ är att helt enkelt förlänga granit används för bänkskivor upp väggen. Till skillnad från sten och keramiska plattor, som använder injekteringsbruk att montera brickor är granit ett fast material. Att rensa är lätt, och du behöver aldrig oroa dig för bruket blir fläckig eller missfärgad.

Glas

Glas plattor i en blandning av skimrande, ogenomskinlig och nyanser bärnsten ger ett trevligt alternativ när det paras ihop med bänkskivor i granit. Miljömedvetna villaägare som söker hållbara produkter hittar återvunnet glas ett lämpligt alternativ. En nackdel med att använda glas är dock att det är svårt att rengöra. Medan det kan vara visuellt imponerande, det krävs mer arbete för att underhålla än andra backsplash material.

Annan artikel

 • gröna och bruna rummet dekorera
 • hur man hänga små speglar tillsammans
 • dekorera barnens rum med en armé tema
 • bra inredning idéer
 • hur venetianska gips vägg
 • historia franska spetsar
 • egenskaper parkettgolv
 • nackdelarna med träpersienner
 • hur man installerar bali mini mörkar
 • hur design med glas kakel
 •