hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön

hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Soft salvia grönt är en ljus och lugnande bakgrund för ditt vardagsrum inredning. Du kan accentuera rum med mjuka blommiga möbler, rika körsbär lövträd och svart eller vit tillbehör för kontrast. Den gröna färgen ger naturen i ditt hem, så komplettera tema med en dekorativ stenvägg eller öppen spis i sten surround och naturfibrer på golvet

Du behöver:. .
Sage grön färg
Målning leveranser.
Cherry trägolv.
Stone accent vägg eller öppen spis surround.
Vit soffa.
Små blommiga stolar.
Bambu matta.
Svart lack accent möbler.
Lyktor.
 


 

 


1.
Måla väggarna i vardagsrummet i en mjuk salvia grönt. Den gröna färgen är lugn och kommer att bidra till att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem.
2.
Installera en rik körsbär trägolv i vardagsrummet för att komplettera den gröna väggar. Cherry Golvet har en rödaktig nyans som kommer att fungera bra med den gröna nyansen på väggarna. Rött är motsatt grön på färghjulet. Motsatta färger kompletterar och kontrasterar varandra. Efter att ha lika mycket att invända färger i ett rum kommer att göra varje färg känns mer aktiva.
3.
Täck eldstaden surroundljud med naturliga stenar eller tillverkade sten som verkar vara naturlig. Om du inte har en spis, kan du installera en eldstad tillverkad som brinner gas eller propan. Om du inte vill ha en öppen spis, men du gillar tanken av sten i rummet, ansiktet ena väggen med stenar på samma sätt som du skulle en öppen spis surround.
4.
Flank en bekväm vit eller krämfärgad soffa med stolar täckt i ett litet blommigt. Stora blommor utskrifter är också ett alternativ, men mindre utskrifter kan passa bättre med lugnande tema i ditt rum.
5.
Kasta en bambu matta på golvet så att den omfattar sittgrupp. En bambu mattor är ett miljövänligt val som kommer att lägga ännu ett naturligt inslag i vardagsrummet.
6.
Lägg till en modern touch på din naturliga vardagsrummet med en glansig svart lack accent tabeller. Den svarta kommer att komplettera den vita soffan och ger en vacker kontrast till de gröna väggar, körsbär golv och sten accent väggen.
7.
Välj koppar eller borstad nickel bordslampor att ytterligare förstärka de naturliga elementen i vardagsrummet. Brons kan fungera, men koppar eller nickel kommer att lägga mer av en kontrast till den gröna väggar.
 

Annan artikel

  • hur man kan inreda vardagsrum med färgen grön
  • den bästa färgen för köksskåp
  • hur du tar bort färg och fläckar från köksluckor
  • hur du väljer färg färger för en matsal med en stol järnväg
  • hur du tar bort färg från golvlister & Trim
  •