stuga vid havet sovrum design idéer

stuga vid havet sovrum design idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-13

dekorera ditt sovrum för att ser ut som ett rum i en stuga vid havet skapar en avkopplande och välkomnande miljö-även om du är någonstans nära havet. När du planerar din design, leta efter element som framkallar känslan av sand, himmel och hav. Välj objekt som ska ansluta sovrummet design till resten av huset för att inrätta en enhetlig känsla.

Sand Palette

För en avkopplande, monokromatiska sovrummet, använder en palett med färger som påminner om nyanser av sand. Du kan måla väggarna i en mjuk beige med accenter grädde, till exempel, och hitta sängkläder på olika neutrala nyanser av blek khaki. För accenter, överväga letar efter konst och accessoarer i snäcka färger. Genom att arbeta i olika nyanser av samma färg, kommer du att öppna upp utrymmet i rummet och skapa en avkopplande, lugn känsla.

Rotting Accents

att frammana bilder av strand gräs, leta efter rotting accenter. En rotting sänggavel, till exempel, kan skapa en diskret centrum av rummet. Du kan också hitta sängbord, lampskärmar, persienner eller glasunderlägg i denna naturliga material. För de mest eleganta utseende, användning rotting sparsamt. Några accenter kommer att gå långt i att skapa en strand känsla

Weathered Wood

En av de vanligaste inslagen i en stuga vid havet är det väderbitna träet som inträffar efter exponering för sol och salta havsluften. För att återskapa den här looken i ditt sovrum, leta efter enkla trä objekt med en vittrad yta. Träluckor är en charmig komplement till ett sovrum, om du inte kan lägga till dem i Windows kan du använda gamla fönsterluckor som hyllor eller som bas för sängbord. Du kan också lägga vittrade balkar i taket eller väggen, eller hitta en sänggavel i en rustik yta.

Nautical Elements

Även om du inte bor nära stranden, kan enkla komponenter i samband med havet lägga till en nautisk touch till ditt sovrum. En burk full med snäckskal ger omedelbar överklagande och kan användas som en mjuk utsmyckning touch. För en mer snyggare utseende, montera enda skal till mat ombord och hänga tavlan från väggen med grova garn. Leta efter faktorer som hängande tenn lyktor, fartygets hjul, eller ett rep fisknät att använda som dekoration.

Blues

Om du vill lägga till färg till sovrummet, välj mjuka nyanser av blått blandat med vitt tillbehör. Den mix av blues och vitt kommer att framkalla känslan av vågor med cresting toppar, och den totala effekten blir lugnande. Överväg att måla väggar eller en enda accent vägg i blått, eller hitta accent kuddar att lägga dyker färg. Du kan också leta efter bilder av havet som fokuserar på blues av vattnet för att lägga till en mer bokstavlig tolkning vid havet och naturliga känsla till ditt rum.

Annan artikel

 • hur man kan inreda ett kök papperskorg
 • spray lack tips
 • ljusa plantskola idéer
 • hur färga polyester cellulära nyanser
 • stilar i matta
 • hur refinish sovrum formica möbler
 • hur man bygger skåp dörrar med glas
 • hur man ansöker bostäder Färgtoning
 • diy runda ottoman
 • olika former av kök layouter
 •