liten studio design idéer

liten studio design idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

I en liten studio lägenhet, är ont om tillgängligt utrymme, och alternativen för designelement är begränsade. För att göra det mesta av rummet i din lägenhet, välja designelement och möbler som tjänar dubbla syften och hitta dekor som skapar en illusion av öppenhet och extra utrymme.

Speglar

Ett av de enklaste sätten att dekorera en studio Lägenheten är med hjälp av speglar. Genom att placera en spegel eller två i ett litet utrymme, kommer du automatiskt skapa ett intryck av mer utrymme. Speglar reflekterar också ljuset, vilket gör en lägenhet känns större. Dessutom kan du placera en liten hylla under en spegel att hålla kosmetika och andra toalettartiklar, vilket eliminerar behovet av en skrymmande toalettbord. Om du dekorerar på en budget, söka speglar på secondhandbutiker eller använda billig självhäftande spegel klinker, som kan hittas i de flesta affärer hem leverans.

Lofted säng

Istället för att leta efter en dagbädd som gör dubbel- plikt som en soffa eller en säng som fälls i väggen, överväga att sätta upp en enkel loft för att öka golvyta utan att offra komforten i ett sovrum. Om du har grundläggande snickeri färdigheter, kan du skapa en vind i en eftermiddag med 2-gånger-4-tums bräder och större plankor för att bilda en bas. Loftet behöver inte ändra strukturen på lägenheten och kan målas i vilken färg du väljer att passa i lägenheten inredningen.

Lagring

En av de viktigaste begränsningar att tänka när man utformar en liten studio är lagring utrymme. I detta syfte leta efter möbler med dolda lagringsutrymme eller skapa egna. Istället för en traditionell soffbord, till exempel leta efter en med lådor eller dörrar under, den extra yta gör att du kan minska röran, som kan göra en liten lägenhet ser mindre.

Base färger

Vid valet av bas färger för din lägenhet, leta efter ljus, ljusa färger, som kommer att reflektera ljuset du har och göra det lilla utrymmet ser större ut. Paint är det enklaste sättet att använda ljusa färger i en studio, om din hyra tillåter ändringar av väggarna. Om inte, leta efter möbler i ljusa färger och välja gardiner, konst, och sängkläder som är ljus och ljus.

Bright accenter

Om du vill lägga till färg till din studio, gör det i små skurar mot ett blekt palett. Kom ihåg att alltför många färger i ett litet utrymme kan kaotisk, hålla sig till nyanser i samma färg familj att lägga till färg utan att tynga utrymmet. Färg är lätt att lägga i accent kuddar, stolar, lampor, konst, eller vaser.

Annan artikel

 • ta bort stearin från en glasbehållare
 • hur antika gamla köksskåp
 • dörrstopp tips
 • kina skåp försedda med anvisningar
 • hur antika sovrum formica möbler
 • idéer för förskolan rum
 • hur man omforma ett 1950 badrum
 • hur man väljer ny matta
 • idéer för parisiska inredning
 • golv idéer för källare
 •