lagring organisationen tips

lagring organisationen tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-19

En lagringsutrymme som är i kaos är en olägenhet. Inte bara gör det för att hitta önskade poster svårt, men överskott röran kan också orsaka skador. Lagring organisation kan verka som en svår uppgift, men kan göras effektivt. Överväga att arbeta på systematisera förvaringsutrymmen istället för att titta reklamfilmer på TV och vrid gemensamma husgeråd till fri behållarna för att göra arbetet lite mindre överväldigande.

Bort Clutter

Innan du kan ordna någon plats, måste det helt fria från skräp. Medan uppgiften kan kännas som ett stort företag, men det behöver inte vara det. Lägg kartonger i närheten och som ni sortera genom lagringsutrymme, ge varje objekt en låda. Till exempel kan du behöva lådor för skräp, föremål donation och saker du vill behålla. Om delar inte används ofta eller hålls för minne ändamål, överväga att placera dem i en väderbeständig plastback och lagra den på vinden eller garaget. Håll lådor som får komma till användning inom kort närmare dörren medan de som är absolut nödvändiga för minnet ändamål kan placeras mer utom räckhåll.

Hantera Clutter

Medan vissa röran kan kastas, måste andra objekt hållas. Fil bank-och kreditkort uttalanden tillsammans per månad i ett dragspel fil. Viktiga dokument, såsom social trygghet kort, försäkringspapper eller födelsebevis bör hållas samman i ett arkivskåp eller annat lättillgängligt område. Vänd gemensamma husgeråd, som ättikslag burkar, barnmatsburkar och tomma burkar mynta in i behållarna för spik, stift push och skruvar. Wrap band eller tråd runt tomma toalettpapper rullar och säkra med genomskinlig tejp. Förvandla en gammal paraplyställ i lager för golfklubbor, pinnar hockey och basebollträn.

Organisera skåp

Köpa en skohylla som kommer att hänga över dörren och krokar för att hantera bälten och slipsar. För att organisera smycken, nubb plats eller quiltar nålar i prydliga rader på en tom garderob väggen och hänga örhängen, armband, ringar och halsband för enkel åtkomst. Alternativt, skär av toppen av en äggkartong och använda botten av kartongen för att organisera örhängen och ringar. Förvara unseasonal kläder i en resväska eller plastbalja och placera den på vinden eller garaget.

Store julpynt

Köpa en plastback för varje semester och placera objekt som inte kommer att bryta i papperskorgarna. Wrap mer ömtåliga föremål såsom julgransprydnader, i silkespapper kasserade från gåvor. Förvara ornament i ett delat vin låda. Wrap sträng ljus runt en kaffe kan och stoppa extra lampor inne i kaffe kan innan du byter locket.

Stash Kök objekt

Bifoga en rektangulär vävnad rutan till skafferidörren till rent lagra matkassar. Placera en dekorera kapsel nära kaminen för att hålla redskap som används ofta i stället för belamra en låda. Köp en kniv magnet och installera den i närheten av köket arbetsytan. Detta kommer att förhindra skärsår från kniv i en låda och utan kniv blocket, mot rymden ökat.

Annan artikel

 • Vilken typ av mattor kan gå på laminatgolv?
 • bra källare färger
 • palm sovrum idéer
 • målning skåp med glasyrer
 • hur man använder ett glas block i en post vägsutförande
 • typer av isolerade gardintyger
 • inredning färg idéer
 • vad är Minka belysning?
 • typer av draghandtag
 • gamla badrum redecorating idéer
 •