kreativa idéer för att dekorera

kreativa idéer för att dekorera

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-15

Du behöver:
regeldetektor
. Målartejp.
Drill.
3/16-inch träborr.
Swag krokar.
Assorted borrkronor.

När det gäller att dekorera ditt hem, kan några nyskapande eller handgjorda inslag lägga till en kreativ känsla. När du överväga rum i ditt hem, leta efter sätt att lägga personlig prägel och överraskande vändningar till dekoren, denna skapande ögat kan du hitta områden för oväntade stil

Tak

Taket är ett ofta. försummade dekorera utrymme, och kan användas för att göra en kreativ design uttalande. Alternativen för takets utformning varierar beroende på den känsla du försöker skapa i ditt hem. För en ren, modern känsla, använd en vit rutmönster på ett mjukt blått tak. Lägg målat kakel tenn taket för en automatisk touch av gammaldags glamour. För att lägga krydda till ditt hem, måla ditt tak i en solid djärva färger eller lägga målade designdetaljer till hörn och sträcker sig in i öppna taket utrymmet.

Repurposed poster

För en konstruktion system med en kreativ touch , användningsområden att göra något annat än sitt ursprungliga syfte. Du kanske bandet en hög med gamla böcker tillsammans med band eller läder för att skapa roliga och färgglada sidobord, till exempel, eller använd stora stranden stenar som boken slutar. Ett skrivbord gjord av ett vittrat dörr, vitkalkade bockar och en glasskiva är en oväntad och uppseendeväckande användning av överblivna objekt från garage eller källare.

Re genomtänkta utrymmen

I många hem finns det extra utrymmen som inte utnyttjas på grund av läge eller udda form. För en kreativ touch, vända dessa utrymmen till användbara, vackra områden. Genom att ta bort dörrarna av en stor garderob, lägga enkel infälld potten belysning i taket, och infoga en kärlek plats, till exempel, kommer du att göra en mysig sittgrupp för läsning. För hörnet på farstun, kan du placera en bokhylla byggd för hörn och visa foton familj eller skulptur som även fungerar som en nyckelring

Fönster behandlingar

För en subtil -. Eller inte-så-subtila-Förutom att din heminredning, lägga personlig design handen ditt fönster behandlingar. Lägg intresse för en enkel, enfärgade uppsättning gardiner genom att sy band längst upp eller brodera ett mönster i botten. En enkel fönster Valance lägger till djup och dramatik till grundläggande gardiner, och du kan välja mönster och material för att skapa olika stämningar. Om du är händig med en pensel kan du använda textilfärg för att skapa ditt eget mönster eller design.

DIY konst

För en verkligt personlig och unik konstverket, få listig med papper, färg, duk, och en mängd blandat material. Du kan skapa en elegant konstverk genom att klippa ut en enkel form eller ett mönster från en bit papper, montera den på toppen av en färgad bit så att färgen lyser igenom den negativa utrymmen och inramning det i en djup ram. Överväg måla på djup inramad dukar för konst som skapar struktur och nivåer på väggen, eller titta på baspapper filigran, som kan skapas med papper, lim och en nål.

Annan artikel

 • hur man kan inreda med ljus och tyg
 • Luckan behandling
 • om smittland djur heminredning
 • alfabetet rum inredning för barn
 • hur man borra hål i hjortar horn för lampor
 • dekorera en stor hög mur
 • hur man avsluta listen
 • Hur man monterar en dvd stativ
 • baby plantskola idéer för en gård tema
 • hur man kan inreda en tom vägg i sovrum
 •