cool kontor dekorera

cool kontor dekorera

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-09

De flesta vuxna tillbringar merparten av sin tid på kontoret. Oavsett om du arbetar hemifrån eller borta från hemmet, vill du denna ruta för att vara både inbjudande och avkopplande. Ingen vill arbeta någonstans grå med vita väggar och ingen dekoration. Uppgiften kan tyckas skrämmande, men det är möjligt att gran upp dina kontor med bara lite tid och möda

Du behöver:. .
Paint
Dekorationer.
Möbler.
Växter.


1.
Måla väggarna. Välj en färg som representerar både din personlighet och den allmänna tonen i ditt företag. Gå inte för extrem om man arbetar någonstans mer konservativ. Om du arbetar hemifrån, känner sig fria att gå galet med målningen och välja en färg som du verkligen älskar. Du kan även måla en väggmålning på väggen om du vill ha något alldeles extra. Väggmålning kan vara allt relevant för verksamheten, t. ex. en utomhus scen för en verksamhet fokuserad kring natur och miljö.För en konservativ kontor, välj en "cool" färg, som blått, grönt, grått eller silver. Dessa färger kommer att ge en mer lugnande och professionellt konservativ utseende. För hemmakontor eller mer laid-back arbetsmiljöer, välj en "varm" färg som orange eller rött. Dessa färger ger energi och spänning till arbetsytan.
2.
Lägg dekorationer till ditt kontor. Objekt som målningar, fotografier, skulpturer, statyetter och diverse konstverk finns enkla sätt att dekorera en tråkig kontor. Inte skräpar det utrymme, som kommer att göra det föga inbjudande.Välj ett tema som representerar ditt företag eller gå med något mer neutral. Dekorera ditt kontor med minnessaker som representerar din stad är ett alternativ. Använd målningar och fotografier av olika landmärken runt din stad. Du kan också välja ett tema som natur och innehålla bilder och skulpturer av djur, samt djur-print mattor och sådant för att få hela inredningen tillsammans.
3.
Välj ett fåtal anläggningar för din arbetsplats. Växter kan hjälpa dig att känna dig avslappnad, samt gör utrymmet mer inbjudande. Du kommer inte känna det som instängda i ditt kontor om du har en bit av omvärlden där inne med dig. Se till att du välja växter som inte kräver mycket solljus och är lätta att sköta.några växter som klarar sig bra i miljöer med lite solljus är engelska murgröna, ormbunkar och bambu. Dessa anläggningar kräver också mycket lite vatten, vilket gör dem mycket lättskötta. De är alla vanliga växter som är lätta att tillgå handelsträdgård.Alla växter kräver åtminstone några solljus. Om du är på ett kontor som inte har Windows väljer plast växter. Dessa kommer att ge dig samma positiva atmosfär och du behöver inte oroa dig för dem tyna bort.
4.
Inred ditt kontor. Lägg till saker som bord, stolar, bänkar och lampor. Möblerna du väljer bör vara beroende på storleken av ditt kontor och dina mål. För mycket möbler kan göra utrymmet känns mindre än det. Inte tillräckligt möbler kan göra utrymmet tycks alltför konservativ eller föga inbjudande. Tänk på vad du verkligen behöver i ditt kontor och hitta fina bitar som uttrycker din stil. Gör bitar både funktionella och dekorativa.

Annan artikel

 • dekorera en liten lägenhet med grå matta
 • hur man installerar Kirsch passera stavar
 • japan blå pil identifiering
 • vägg färg och skåp färg samordning
 • hur man gör en magnetisk anslagstavla
 • fridfull uteplats idéer
 • med toile i en plantskola
 • hur man kan inreda ett litet badrum för billiga
 • Varför är lådan fjädrar som används?
 • färg idéer för en foajé
 •