billig inredning idéer

billig inredning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-10

inredning kan bli en dyr utsikter. Med lite uppfinningsrikedom, kan du däremot skapa vackra hem design utan att bryta banken. När du planerar din ideala inredning system, överväga vilka objekt eller tekniker kan ersättas med billig versioner utan att offra stilen.

Skapa konst

Istället för att köpa dyra konst för hemmet, skapa din egen billig versioner. För ett enkelt och attraktivt projekt, köp tre kvadratiska tavlor från en konst eller hantverk leverans butik. Måla en enkel design som fortsätter i alla tre paneler, som grundläggande böjda linjer på en enfärgad bakgrund. Om du har skicklighet med fotografi, spränga flera av dina bästa bilder och lägga till en dramatisk vit matta och enkel svart ram.

Speglar

Speglarna finns ett bra sätt att lägga stil och öppna upp en plats i ditt hem. Designer speglar kan vara dyrt, men du kan köpa billigare varianter på lågprisbutiker och butiker sparsamhet. Vid butiker hem leverans, kan du köpa paket med billig spegel plattor med självhäftande baksida för att tillämpa på en vägg för att skapa en dramatisk look.

Ommålning

Istället för att köpa nya skåp eller möbler, piffa upp din befintliga möbler genom att lägga till ett nytt lager färg. Om du vill lägga till nya objekt i ditt hus, att gå till närmaste sparsamhet butik eller loppis hitta fyndpriser. Med ett lager färg, kan du förena utseendet av möbler med olika fläckar och ytbehandlingar. Måla väggar också är ett billigt och enkelt sätt att krydda upp ett rum. Överväg måla en ljus accent väggen, lägga ränder i ett badrum eller lägger en oväntad pop av färg i taket.

Sömnad

Om du har tillgång till en symaskin, kan du göra dina egna gardiner och örngott, som kan bli dyrt när den köps i en butik. Att göra enkla kuddar, köper tyg i ett mönster och färgsättning som passar till din inredning och välja en färg för baksidan. Klipp två fyrkanter och sy tre och en halv sidor stängs, och se till att skriva ut sidorna står inför i. Vänd kudden ut och in, saker med kudde fyllning och hand-sy öppningen. Du kan göra gardiner av fålla en rektangel av material och lägga enkla öglor på toppen att glida över gardinstång.

Tillbehör

Tillbehör är några av de största tillgångarna för budgeten inredningsarkitekt. Genom att lägga till några intressanta, små bilder till en annars vanligt rum, kan du ändra hela atmosfären. För ett rum som innehåller dina böcker, överväga att lägga en jordglob och en gammal skrivmaskin för omedelbar intresse. I köket, leta efter färgglada serverings skålar som kan visas på en hylla. För ditt sovrum kan du överväga en överdimensionerad, uppriktig familjefoto. Leta efter tillbehör som uttrycker din personliga stil och placera dem i områden där de kommer att kontaktpunkter i varje rum.

Annan artikel

 • hur man hänga en Mantel
 • uterum bilder och idéer
 • hur man gör en bordsskiva display
 • idéer för en plantskola interiör
 • hur du tar bort dispersionsfärg från väggar
 • hur man kan inreda en Dallas ensamvarg badrum
 • hur man byter färger i en öppen planlösning
 • hur man installerar ett väggfäste för en LCD-Magnavox
 • hur man väljer kvalitet lakan för våren
 • färg idéer för väggar
 •