inredningsidéer för barn som delar rum för billig

inredningsidéer för barn som delar rum för billig

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-23

Det är inte alltid möjligt för barnen att ha egna rum. Detta gäller särskilt för dem som har förlorat sina hem på grund av förlust av arbetet. Många amerikaner är befinner sig pressas in i små lägenheter, samtidigt som de försöker få sina liv tillbaka tillsammans. När detta sker kan det bli nödvändigt för två barn att dela samma sovrum. Dekorera ett sovrum så att båda barnen trivs behöver inte vara dyrt eller komplicerat. Med enkla teman och få barnen delaktiga i processen inredning, är bra sätt att införliva både av din unge idéer.

Pojkar som delar rum

För att ge två pojkar känslan av kärleksfull utomhus, det första du behöver är hantverk färg, som lätt kan köpas på varje fartyg leverans butik. Arbeta med dina barn, på fri hand träd, gräs, insekter och djur på väggarna, för att skapa en väggmålning som går hela vägen runt i rummet. Eftersom sovrummet är tänkt att ge intryck av att vara utomhus, är dyra möbler behövs inte. Prefabricerade trämöbler kommer att fungera bra i denna typ av sovrum. Att lägga ännu mer utomhus fantasier, använda samma färger som du använde på väggarna för att lägga till detaljer till möbler. Måla en spindel kryper upp ett av benen på sängen eller en liten björn sitter mot sidan av byrån. Låt fantasin flöda.

Tjejer som delar rum

Ett enkelt sätt att lägga till en hel del färg för att ett rum för flickor är att ge den en regnbåge tema, föreslår Marie's Manor hemsida. Denna typ av tema fungerar särskilt bra för tjejer som har olika färg smaker, som alla får lite av deras favorit färg i rummet. Beroende på hur mycket du vill spendera på färg, kan du måla antingen olika väggar eller en del av murar, med olika färger, eller kan du använda hantverk färger, lägga till en regnbåge väggmålning till ett stort öppet område på väggen utrymme. Gardiner är ganska enkel att göra, så i stället för att köpa en uppsättning från ett varuhus, gå till en tygaffär. Genom att göra din egen gardiner kan du anpassa färgerna och spara pengar i processen.

pojke och flicka delar rum

små pojkar och flickor sällan gillar samma saker, men ge sovrummet en drake tema är ett sätt att införliva några av sina favorit färger med en av deras favorit svunna tider. Måla väggen en ljusblå, och utnyttja färger hantverk, lägga stora fluffiga vita molnen. För att göra drakar allt du behöver är några gamla tidningar eller stora påsar, några pinnar, snöre, sax och färg. Efter att sätta drakar tillsammans, det möjligt för varje barn att dekorera sina egna drake men de väljer. Du kan även köpa billig drakar på dollarn butiker i ditt område, om du inte vill göra dem. När drakar är inredda, anbringa dem på väggen, runt fönster eller någon annanstans i rummet.

Annan artikel

 • hur sprayfärg möbler av trä
 • regler för installation av mattan
 • kul sovrum idéer för pojkar
 • dekorera ett sovrum i en Dale Earnhardt SR.
 • hur man kan inreda med centerpieces
 • hur man kan inreda ett hus billigt
 • hur man gör en bärbar vattenfall som
 • hur man installerar infällda lampor, före eller efter målning?
 • hur man hänga en trä inramad bild
 • köksinredning idéer för Cape Cod hem
 •