hur man byter färger i en öppen planlösning

hur man byter färger i en öppen planlösning

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-31

Öppna planlösningar har en dramatisk inverkan på den allmänna stämningen i ett hem, utlåning en känsla av rymd, ljus och flexibilitet. En stor del av odefinierad plats kan tyckas vara ett utsmyckning utmaning, men med en noggrant planerad strategi, alla kan lära sig att använda färg som ett verktyg för att öka sammanhållningen och skapa harmoniska öppna rum. Paint Quality Institute föreslår försiktig upprepning av färg är det enklaste sättet att förena öppna platser

Du behöver:. .
Tre eller fler dekoration tidningar
Sax.
Färghjulet eller digital färghjulet.
Skrivblocket.
Pen.

Välj Nya färger


1.
Bläddra genom design tidningar och klippa ut bilder av interiörer och tillbehör som är tilltalande baseras på färgschema. Dessa kommer att bli personlig "stilmallar", och en palett av favoritfärger kommer att dyka upp. Inredningsarkitekt Chris Madden rekommenderar bläddra igenom flera inredningstidningar som en tidsbesparande anordning för att identifiera de vanligaste färgen trender och mest aktuella sätt att tillämpa dem.
2.
Välj viktigaste favorit färg för väggar och stora möbler eller tillbehör från formatmallar genom att identifiera de dominerande återkommande färg i bilderna.
3.
Använd ett färghjul att identifiera vilka färgerna kompletterar eller liknande med de viktigaste önskad färg. Kompletterande eller kontrasterande färger mitt emot varandra, medan motsvarande färger bredvid en viss färg i färghjulet.
4.
Välj en eller två extra sub-färger från färghjulet att använda i mindre doser för tillbehör och arkitektoniska detaljer. Bright komplementfärger kommer att ge mer levande resultat, medan ljusa liknande färger leder till mer subtila effekter. Home Design Hitta meddelar att öppna rum bäst tillgodoses genom användningen av lättare, ljusare färger för att markera sin öppenhet snarare än att försöka dölja sin storlek.Om bara en sub -färg är vald, besluta om den nya färgen skulle vara bäst förbättras genom målning alla arkitektoniska detaljer en färg eller genom att införa nya tillbehör i samma sub-färg.Om två sub-färger är valda, besluta där färgerna kommer att visas upp. För att skapa en mer intressant plats, bör de två sub-färger upprepas i varierande grad inom de öppna områdena alternerande eller häva den mängd av varje färg som används. Till exempel, om väggarna är målade terrakotta i ett rum med chokladbrunt stycken kompletteras med turkos tillbehör, ett angränsande område skulle vara målade turkos.
5.
Ta del av den typ av belysnings-och naturligt ljus i varje område. Olika ljusförhållanden ändra hur färgerna uppfattas särskilt i de stora öppna rum där ljuset kan skilja sig från ett område av rummet till den andra. Starkt solljus kommer tvätta bort ljusare färger, medan objekt kan verka mörkare eller svart på en skuggig plats. Kompensera genom att lägga till olika typer av belysning som golvlampor, bordslampor, lampor accent eller infälld belysning för att förbättra den övergripande utseendet på din nya färger. Ta färgprover hem för att kunna se i olika ljusförhållanden, kommer detta att försäkra att färgerna väljs ut är rätt intensitet i alla ljusförhållanden.
6. EULAs

ta inventering av objekt i Floor Plan


1.
Gör en lista över alla dekorativa och funktionella poster inom rum. Börja med att skriva ner alla klädda bitar, följt av hårda möbler som bord eller bokhyllor, sedan mindre prydnadsföremål såsom kuddar, lampor och tillbehör. Fyll i listan genom att lägga till fönster behandlingar, väggdekorationer och arkitektoniska detaljer som ordförande räls, gjutning eller valv.
2.
Skriv den aktuella färgen på varje punkt på inventarielistan. För objekt med mer än en färg skriva dominerande färg, om det är svårt att välja, skriva ner de två mest synliga färger. För träbitar ange om de är en ljus, medium eller mörkt trä eller färgen färgen om de är målade. Upprepa samma process för arkitektoniska detaljer. För alla detaljer som är vita, ange skuggan av vit:. . Varm eller kall
3
Använd inventarieförteckningen att avgöra vilka poster som kan ingå i den nya färgsättningen och vilka poster behöver bytas, donerade eller kanske reupholstered eller målas för att passa den nya planen. I sin bok "The Color Svar boken, från världens ledande Color Expert," verkställande direktör för Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, beskriver hur vävning färger i hela synliga öppna områden håller ögat rörliga och visuellt förbinder utrymme. Ta hänsyn till budgeten och ersättningskostnader för varje del innan man beslutar vilka delar som behöver uppdateras.

Tips och varningar


 • Håll möbler inom liknande trä toner för att hjälpa ena ett nytt färgschema i en öppen planlösning.
 • Titta efter arkitektoniska detaljer eller naturliga skiljelinjer punkter såsom fönster, bågar eller gjutning för att visuellt smälta en färg till en annan.
 • Annan artikel

 • fällbara vind stege instruktioner
 • unika gardin idéer
 • hur man installerar höjd stol järnväg
 • hur man målar faux venetiansk gips
 • idéer för stor baby rum
 • droppe blad tabellstilar
 • hemlagad överdrag
 • fönster design tips
 • hur man ansöker polyuretan för betonggolv
 • hur man tvättar olja penslar
 •