gör-det-själv plantskola konst

gör-det-själv plantskola konst

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-25

Nursery konst är ett viktigt inslag i den nya barnets rum. Bebisar tillbringar mycket tid i plantskolan titta upp och åt sidorna av sin krubba och på mamma när som hålls eller vaggade i en stol. Ta hänsyn till vad barnet kan se. Gör personliga baby konst att förändringar på grund av rörligheten, innehåller familj ansikten, använder bokstäver och har ljusa färger. Du behöver inte en stor budget för att hålla plantskolan fräsch och intressant

Du behöver:. .
Fotografier
Svart-vita förstoringar.
Affisch ramar.
Vinyl bokstäver.
Mirror.
Kinetic skulpturer.
Magnetisk väggfärg.
Felt.
Magnetark.


1.
Välj fotografier av varje familjemedlem om personen har en stark ansiktsuttryck. Ta dina bilder till kopian lagra och har varje ansikte blåst upp till 24 inches med 36 inches i svart och vitt. Inköp billig affisch ramar och skjut utvidgningen inuti ramen. Position dessa affisch bilder inom synhåll för spjälsängen. Bebisar älskar att titta på ansikten.
2.
Fäst färgglada vinyl bokstäver på väggen under ansiktet foton. Tydliggöra varje persons namn. Detta kommer att skapa brev och föreningar ord i barnets sinne med personen på bilden. Andra barn i huset också så här, eftersom de kan se sig själva och de vill ofta vara viktigt att det nya barnet.
3.
Häng en spegel i samma storlek som affischerna så att när barnet hålls upp av en förälder eller närstående, kan barnet se sig själv i spegeln. Precisera "ME" i spegeln.
4.
Gör kinetiska skulpturer och mobiler för rummet. Ligg på den ungefärliga nivån på spjälsängen madrassen och se vad du kan se-oftast massor av tomma taket rymden. Titta på planer för kinetiska skulpturer och hänga olika typer av skulpturer runt i rummet som utnyttjar takhöjder. Dessa kommer att röra sig och att de suspenderade objekt kommer att förändras när de rör sig.
5.
Designa din kinetiska skulpturer ses underifrån. Om du använder former som kvadrater, cirklar, rektanglar och trianglar, slå dem på deras sidor. Överväg att lägga pärlor att glida längs ledningar, kristall-typ droppar, papper spinnare som ser ut som toppar, saker som litegrann eller glida fram och tillbaka. Mobiler över spjälsängen kan också ha ansikte bilder inför barnet.
6.
Måla en vägg med magnetiska väggfärg. Klipp ut stora storlekar i alfabetet och nummer från bitar av filt och fäst dessa klibbiga tillbaka magnetiska ark. Precisera ord, namn, föremål, dikter eller något som intresserar dig genom att flytta kände runt. Detta är ofta mycket roligt för äldre syskon och det gör att rummet känns mer interaktiv. Du kan också klippa ut träd, blommor, djur, bilar, båtar raket eller något du tycker är intressanta.

tips och varningar


 • ett rum som är flytande och förändras är ofta intressant. Position ett akvarium där barnet kan se fisken som en slags levande konst. Ibland ett akvarium kan vara infällda i väggen så att det är säkert och barnsäkra. Tänk på att ett spädbarn snabbt ett småbarn och plats konst utom räckhåll för små fingrar.
 • Annan artikel

 • kreativa idéer för konisk ljusstakar
 • hur man installerar en kirsch travers draperi stång
 • hemlagad Dissolver tapetklister
 • inomhus fontäner & funktioner
 • tapet installation tips
 • bygga en köksö i fyra enkla steg
 • kontor färgpalett och idéer måla
 • utforma ett strandhus
 • om viktorianska hem
 • typer av ljus
 •