inredningsdetaljer tips

inredningsdetaljer tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-05-29

beskrivandet av något utrymme för det sista touchen. Utan ordentlig uppmärksamhet på de sista detaljerna kommer visuell rytm eftersläpning, skapa tristess och oro hos betraktaren. Detaljer som förstärker en interiör inkluderar accent bitar, blomsterarrangemang, ljus, gränser tapeter och liknande. Från tak till vägg till golv, måste alla detaljer arbeta tillsammans för att upprätthålla flödet av visuella och taktila njutning.

Mall och stencil

Stencil en vägg i taket linje för att accentuera höjden på taket. Du kan använda speciell metallisk eller pärlemorskimrande smärta för en urban glittriga överklagande, ljusa grundfärger till accent ett barns rum eller jord-tone pasteller för ett land känsla. Se till att gälla färgen sparsamt och flytta rullen över stencilen i långa, jämna drag. Tveka inte att prova olika motiv. Den professionella designer är ingen trollkarl, hon helt enkelt förstår och kan visualisera vad en viss lösning kommer att se ut i ett visst utrymme. Den lekman kan uppnå professionella resultat genom att ta baby steg. Om du är osäker på en stencil visuella effekt, prova att använda en monokrom färgskala med en enkel mall. Leva med stencil målade i monoton i flera veckor. Ändra den till en multi-färg stencilen först efter att ha beslutat att konstruktionen är korrekt för väggen.

Dölja och kamouflage

granska samtliga väggar i ett visst utrymme före hängande teckningen och speglar. Utvärdera plats och säkerheten för alla elektriska punkter, både högt och lågt. Har några slitna uttag ersättas. Dölja eller kamouflera något konstigt placerade eluttag med krukväxter på korgar eller piedestaler. Grupp växter tillsammans för att dölja väggen skador som inte är planerat för snabb reparation. Täck några uppenbara fläckar eller märken som du inte kan tvätta bort med plats målning. Dölja proppskåp täcker och andra sådana visuellt påtagliga med shadowbox speglar.

Harts Medallions

Ibland taket locket på en armatur är helt enkelt inte tillräckligt. Besluta om ett harts medaljong innan du installerar lampan. Lägg medaljongen på en arbetsyta. Måla en grundfärg av matt färg på medaljongen. Använd fast, torr penseldrag att tillämpa en guldmetallisk måla över den upphöjda motiv av medaljongen. Se till att färgen är helt torr innan du installerar medaljongen i taket. Först då ska lampan installeras. Ju mer utsmyckade armaturen, desto mer behöver ett tak medaljong.

Annan artikel

 • fakta om unscented ljus
 • sovrum idéer för små barn
 • kakel kök vägg
 • bokhyllan idéer för en baby rum
 • enkla tips för att måla en vägg sheetrock
 • dramatiska fönster behandlingar
 • diy: renovera golv kök vinyl
 • hur man kan inreda med Saltillo kakel
 • hur du tar bort stygn från draperier nypa veck
 • instruktioner om hur man gör draperier och gardiner
 •