hur man kan inreda för tjejer som delar rum

hur man kan inreda för tjejer som delar rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-03-16

Utsmyckning för en tjej kan vara en utmaning, inte tala om två tjejer som delar rum. Var och en av flickorna troligen har en färgsättning, tema och stil i åtanke att dekorera rummet och de kommer förmodligen vara annorlunda. Rummet skall slutligen återspegla både flickor personlighet och ger var och en med privata såväl som ett gemensamt område

Du behöver:.
Färg /tapet
. Möbler.
Vägg dekor.
Sängar.
Tillbehör.


1.
Prata med var och en av flickorna privat och gör en lista över vad de vill i rummet. Fråga om färgscheman, teman och vad som är viktigt att varje barn. Använd någon gemensamma delarna för att komma med färgschema eller tema för rummet. Skapa till exempel en lime-grön och choklad-brun rum accentueras av rosa på ena sidan och Aqua på den andra om en flicka vill rosa och limegrönt och den andra vill aqua och limegrönt.
2.

Måla rummet i en neutral färg eller en färg som båda flickorna kan leva med. Om de var plockade en enda färg och de två färger fungerar tillsammans, till exempel fuchsia och ljusrosa, måla ränder, prickar eller suppleant färgerna på varannan vägg. Blanda i vitt, beige eller choklad brun till jord färgen. Målning en färg eller använda tapet på den nedre halvan av väggen med en annan färg på toppen är ett annat alternativ. Eller måla två väggar i en neutral färg och ge varje flicka sin egen vägg, om deras färger kompletterar varandra.
3.
Place twin-size sängar motsatt varandra för att skapa en Arealen för varje flicka med en öppen hylla eller kistor i mitten av rummet att dela upp rummet. Kistorna kan placeras sida vid sida med en uppsättning lådor inför varje säng för att skapa en halv vägg eller en öppen hylla kan ha lådor och korgar för varje flicka. Detta kommer att ge dem ett eget utrymme utan att helt blockera rummet av. En enkel rumsavdelare eller hängande gardiner kan ha samma effekt, men kommer att bli lättare att flytta om flickorna vill ha rummet öppen. Våningssängar är ett annat alternativ, som sedan varje flicka har sin egen plats.
4.
In två köksskåp så att varje flicka har sin egen eller en mycket stor byrå med lådor som utses för varje . Två skrivbord är optimala samt om det finns plats. En liten stol bör inkluderas för varje flicka, även om det är den typ som kan fälla ihop och förvaras i garderoben eller under sängar när den inte används. Gott om förvaring är ett måste, oavsett om det är flytande hyllor, en hylla, i garderoben eller under-sängen lagring. Varje flicka behöver sin egen yta för förvaring och skydd av privatlivet.
5.
Häng vägg dekor som varje flicka håller med eller utse en vägg för var av dem att hänga sina saker. Använd samma ramar att rama in affischer eller bilder för en enhetligt utseende.
6.
Köp eller göra sängar för varje flickorna bygger på hennes preferenser. Om en flicka gillar prickar och den andra ränder gillar, låt dem alla har vad de vill så länge färgerna samordna med resten av rummet. Minst en gemensam färg som används i hela rummet kan förankra i rummet.
7.
Använd tillbehör för att individualisera flickor områden. Till exempel kan en flicka har en liten rosa matta bredvid hennes säng och de andra kan ha aqua. Länka ihop dem med en limegrön matta i det gemensamma området.

Tips och varningar


 • försöka medla en kompromiss mellan flickorna om de enas om ingenting. Vara fast och låta dem veta att om de inte kan enas, kommer du att bestämma rummets inredning.
 • Ställ fasta regler, gränser och konsekvenserna om en av tjejerna invaderar andra privata utrymme. Ställa dessa regler i förväg kan spara en hel del stress och dramatik senare.
 • Annan artikel

 • hur man gör svartvita dekorationer baby rum
 • bra källare färger
 • hur man installerar roll-up rullgardiner
 • ljud dämpande fönster behandlingar
 • gardin halsdukar idéer
 • Fakta om lysrörslampor som används i skolan
 • airless vs luft sprutmålning
 • att välja lämplig fönstren för ditt hem
 • Vilka olika stilar av draperier?
 • söta baby plantskola idéer
 •