Vilken typ av mattor kan gå på laminatgolv?

Vilken typ av mattor kan gå på laminatgolv?

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-27

Laminatgolv är en mångsidig och populär golv typ, vilket ger värme, elegans och användbarhet för olika budgetar. För dem som vill täcka eller tonar ned sina laminatgolv, mattor är en stor kreativ val, som laminatgolv fungerar bra med olika mattor och matta typer. Men inte alla mattor är lämpliga för laminatgolv och vissa kan faktiskt leda till permanenta skador

Matta Typer

En mängd olika typer matta fungerar bra med laminatgolv, både handgjorda och maskintillverkade mattor. Area mattor, kasta mattor, djur fällar, persiska, Sydvästra eller indiska mattor, matta löpare och mer, är alla livskraftiga och användbara alternativ för laminatgolv.

Matta Säkerhetskopiera

Den viktigaste frågan för laminatgolv ägare ISN inte vad en matta är gjord av, men hur den där mattan backas. Matta underlag är de element som mest sannolikt skada laminatgolv, så det är viktigt att prata med din matta säljare om mattor du funderar på när du shoppar, så att mattan stöd kommer att arbeta med laminatgolv typer.

Effekter av Matta Säkerhetskopiera

När du väljer en matta för ditt laminatgolv undvika latex-stödda mattor, som permanent kommer att ge fläckar på laminatgolv samt gummi eller vinyl med bakomliggande mattor. Dessa underlag typer kommer oftast vända laminatgolv under en ful gulaktig ton. Olefin mattor bör också undvikas för laminatgolv, eftersom denna matta typ oftast har en vävd underlag som kan leda till golvet skadas med tiden.

Tillbehör

Var försiktig när mattan tillbehör du ihop med din matta så att de skadar inte din laminatgolv. Undvik matta band till varje pris, eftersom det är mycket klibbig, klibbig och svår att använda. Det är svårt att ta bort, och kan missfärga eller repa laminatgolv permanent.Precis som vissa matta underlag kan färga laminatgolv, tar hand om du använder matta kuddar under dina mattor. Se till att du väljer matta kuddar utan latex, gummi eller vinyl, samt utan lim, kemikalier eller andra lim.

Bästa alternativen

Detta ger ett brett utbud av användbara och attraktiva matta alternativ att införliva ditt rum. Om du försöker minimera din laminatgolv, välj stort område mattor eller persiska mattor, som ska erbjuda maximal täckning medan du ritar blick från golvet och mot mitten av rummet. Om du söker ett komplement till varmt trä utseendet på din laminatgolv, hålla sig till mattor med rika, dämpade toner-hålla sig borta från alltför ljusa färger, och använda mattor som sammanhållande element snarare än som poppar av dekorfärg (låt mindre föremål som kuddar eller plädar gör det). Matta löpare är ett bra sätt att lägga elegans till laminatgolv korridorer, liksom, medan skinnfällar sätta en fräck, ung överklagande till nästan alla rum.

Annan artikel

 • lätt falla inredningsidéer
 • lacken idéer för en mudroom
 • hur man bygger ditt eget kök skåp
 • spärr krok matta göra instruktioner
 • om dekorativa fönster glasyr film
 • vägg-inredningsidéer på barnets dagis
 • tvätt centrum designidéer
 • alternativ till gardiner
 • dekorera ett matbord med sjalar
 • hur man kan inreda ett glas mittpunkten ljusstake
 •