Bedroom Decor idéer för små utrymmen

Bedroom Decor idéer för små utrymmen

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-03-25

Ditt sovrum är din tillflyktsort från omvärlden, och det förtjänar särskild uppmärksamhet. De mindre sovrummet, till den mer uppmärksamhet den kräver uppnå status av vilsamma reträtt. Din nyinvesteringar kommer vara väl använda pengar för att skapa egna privata helgedom. Genom att följa några enkla design regler, kommer du att uppnå en väl organiserad, välskrivna utrymme som är lugna om än liten.

Walls

Den bästa vägg lösningen för ett litet sovrum är tapeter. Wallpaper har en karaktär som målar inte. Välj tapet med en matt finish och en diskret mönster. Välj en färg i det blå spektrumet. Beställ stora prover (även om du måste köpa dem), och placera dem i rummet för att utvärdera dem under loppet av en vecka. Kontrollera de olika effekterna av ljuset i morgon, middag och kväll, och sedan göra ditt val.

Taken

Vi ofta ignorera tak. Tak är generellt vitmålade, men ett vitt tak är inte regeln i god inredning. Wallpaper ditt tak att samordna med väggarna. Om tapet för taket ligger utanför Din budget, måla taket i samma familj av färg som används på väggar, bara en nyans ljusare.

Golv

Använd aldrig vägg till vägg mattor, särskilt i ett litet sovrummet. Strax efter det är installerat, vägg i vägg matta börjar avla allergener, som är ofrånkomlig. Planera en golvyta som är överkomliga och det är en skugga av den totala vägg färg. För ökad komfort, investera i en liten, plysch bomull matta att använda fötterna medan du dressing. Tvätta mattan så ofta som din linne, och det kommer att bli mjukare med åldern.

Ljus och fläktar

De flesta människor behöver ett ljus nära sina sängar. Om du har plats för en liten sängbord, spara yta för konst och familjens bilder genom att montera en liten, mässing-trimmade lampa på väggen inom inches av sängen. Dölja sladden i väggen eller bakom sängen. Undvik också att sommaren röran av golv fläkt genom att installera en takfläkt. Köp en med en ljus kit om din vägghängda belysningen är otillräcklig.

Lagring

En av mördarna av bra inredning är Dead Space, som är något vertikal yta vinkelrätt mot en horisontell yta och oanvändbara på grund av placeringen av den horisontella yta. Välj tak-till-golv lagring med minst en bank av lådor i en stil som kompletterar den övergripande utseendet på rummet. Förvaras out-of-säsong poster högt upp, och använda den lägre moduler för vad du behöver dagligen. Beställ en Backless modul för radio, bärbara datorer, hårtorkar och liknande. För att modulen med en drop-down dörr som blir en arbetsyta. Planera väl, och få ett slut på röran.

Annan artikel

 • vad är en lantlig stil hemma?
 • dekoration idéer för att dölja en tvättmaskin och torktumlare med tyg
 • studentrum layout idéer
 • om dekorativa grillar för fönster
 • idéer för en pre-teen pojkens sovrum
 • dekorera med tomma tavelramar
 • Hur man väljer färg färger från ett färghjul
 • lilla matsalen mönster och idéer
 • hur man gör en enkel mottagare TV-antenn
 • hur man kan anpassa en ålar pendelur
 •