hur man målar i kolonialstil ofärdiga möbler

hur man målar i kolonialstil ofärdiga möbler

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Kolonial stil startade mellan slutet av 1770-talet till mitten av 1800-talet. Möblerna var handgjorda och inte generellt hade som möbler är idag. Det ansågs vara en lyx att ha koloniala möbler i ditt hem. Målning oavslutade möbler i kolonial stil kan göras på många sätt. Börjar med en grundläggande färg och lack stil kommer att skapa en trevlig möbel som du kan visa överallt i hemmet


 

 

Du behöver:.
Milt rengöringsmedel
. svamp.
Andningsmask.
120-slippapper (tillval).
Please trasa (tillval).
Drop trasa.
Paint.
Metal färg konservöppnare.
Trä rör stick.
Måla facket.
Penslar.
Klarlack fernissa (tillval).
Trasor (tillval).
 


1.
Skapa en blandning av en del milt rengöringsmedel för att två delar varmt kranvatten i ett rent vatten hink. Tvätta möblerna tills rent och låta torka i minst 20 minuter.
2.
Skura möbeln med en 120 sandpapper att slipa ner ojämnheter och kanter tills de är mjuka. Försök att undvika de intrikata detaljer och sniderier, om de är slipade för hårt det kan förstöra konstruktionen.
3.
Torka en ren please trasa över fläckarna på kolonial stil möbler som du har slipat för att ta bort damm och smuts.
4.
Placera en droppe duk i ditt arbete utrymme för att skydda golvet från färg droppar eller spill medan målning den koloniala stil.

5.
Ta av locket på färg kan med metallock öppnare och rör målar med trä omrörare. Häll ut färg i färgen facket innan du börjar måla.
6.
Paint varje del av den koloniala möbler med mjukt även slag med pensel för bästa resultat. Doppa pensel i färgen varje gång borsten börjar missa beläggning möblerna.
7.
Ge möblerna det första skiktet över hela möbler och låt torka enligt instruktionerna på färgen kan.
8.
Lägg till en andra lager färg till den koloniala möbler när det första skiktet torkar. Det andra skiktet appliceras precis som första lagret. Låt torka enligt instruktionerna på burken.
9.
Applicera ett lager klarlack av lack till det oavslutade koloniala möbler om du använder möblerna nära flytande produkter eller om du vill ge extra hållbarhet och livslängd på möbler. Använd den med en ren pensel och låter det som att torka riktas mot den lacken behållaren.
10.
Låt lacken att sitta över natten innan du använder möblerna.
 

tips och varningar


 

  • Använd ansiktsmask vid slipning och målning av möbler för att skydda dig från damm och rök.

Annan artikel

  • Så lägger matsalsmöbler
  • hur man målar i kolonialstil ofärdiga möbler
  • hur man möblera en liten lägenhet för billig
  • hur layouten sovrumsmöbler
  •