sovrum måla designidéer

sovrum måla designidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-25

Du vet att ditt sovrum behöver en förändring. Du kan titta på dina väggar hela dagen, men du bara inte kan lista ut vad att förändringar skall. Att hitta inspiration för att måla ditt sovrum är ett viktigt beslut. Ditt sovrum är där du slappna av, och det ska vara en plats som speglar vem du är. Lyckligtvis finns det gott om alternativ till vanligt vitt väggar som är tillräckligt enkla för nästan vem som helst att göra.

Fredliga Blues

Blue anses av många inredare den perfekta sovrummet färg eftersom det väcker fredliga känslor och en avkopplande stämning. Men vill du inte att bara kasta några blå upp. För ett sovrum för vuxna som känns elegant och bekvämt, välj en färg som Behr's River Valley blå, som är en mjuk, nästan strandsnäcka blå nyans. Måla ditt sovrum gjutning eller gräns med ett ljust, rent vita som kommer att dyka fint bredvid mjuka blå. Inköp platta färger behålla rummet känns mjuk och nyckfull. Om du behöver ytterligare accentfärger, prova en djup, Lemony grädde eller beige eller en skog grönt.

Noble Neutrals

Om du känner dig tveksam om att sätta färg på din vägg men befinner dig trött på vitt, så tror om en neutral nyans. Vitt är inte den enda neutral nyans du kan vända dig för dina väggar. Grädde, naturvitt och taupe är alla tämligen oskyldigt nyanser som skiljer sig åt i design potential. De varje par bra med alla toner trä. Koppla ihop lack med text sängkläder för en kunglig och avkopplande sovrum.

Dimension

Om en enkel, platt vägg färg inte göra det åt dig och du inte är intresserad av tapet, sedan överväga målning vertikala ränder på dina väggar. Stripes av 4-till 8-inches bredd lägga till en elegant touch till dina väggar. Försök att hitta färger som liknar varandra, t. ex. olika nyanser av samma färg, annars kan det se alltför upptagen. Lägga ränder är en arbetsintensiv projekt, men ta din tid och använder rätt verktyg kan löna sig med en fantastisk vägg.

måla taket

dina väggar är inte ditt enda alternativ för målning. Du kan lika gärna vända sig till-eller se upp till-ditt tak för inspiration. Håll dina väggar en neutral nyans, och måla alla tak balkar med en kostnadsfri accentfärg. Om ditt tak är platt, prova en mycket lätt nyans av ditt val. Martha Stewart rekommenderar att man till dina möbler, mattor och möbeltyger för att hitta den accent skuggan.

Annan artikel

 • hur man gör dekorativa tygklädda lådor
 • hur man gör fodrad draperi paneler
 • fordonsreparationslackering interiör hem dörrar med Formica
 • diy: hem inredningsidéer
 • är trä skålar säkra att använda?
 • inredningsidéer med prickar
 • tupp tema kök inredningsidéer
 • sömnad tips för en baby plantskola
 • rum layoutverktyg
 • Inredningstips för små vardagsrum möbler
 •