cool rum teman och idéer

cool rum teman och idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-22

Cool är i betraktarens öga --- och matchande skönheten i din inredning idéer är helt upp till dig. Den verkliga kärnan i att komma på en cool utsmyckning tema är att vara sann mot din egen vision och tänk på att, oavsett vad ni får höra om heminredning visar, finns det egentligen inget sådant som dålig dekor om du älskar det.

Art Deco

Om du kan hitta äkta inredning och nyanser, är ett rum inrett i art déco-snygg och cool. Art Decor möbler kännetecknas av rena linjer på en flott klädd fåtölj --- eller "skulpturala" kvalitet stolar klippt från ett enda stycke trä. SMYGA SIG upp till baren och ta en plats på emalj och krom barstolar. Lägg till ytterligare stil med en art déco-miniatyr vagn klocka och ett inramat art deco-perioden affisch.

Math Geek Chic

Math nördar är inte immuna mot skönheten i inredningen. En riktigt cool sovrum för matematik vina i din familj är lika enkelt som att måla väggarna kritvita och överföring av skarpa linjer av siffror och ekvationer i väggen via fotokopia bilder. Klipp ut bilden, förbi dem på med tapetklister och pensla med ett lager fernissa. Fotokopior är mer effektiva än stenciling eftersom kopior kan se mer ut som sidor från en mattebok. Smycka rummet med nördiga prylar som innehåller den typ av skämt bara en riktig matte nörd skulle uppskatta --- till exempel ett skrivbord i form av "torget" symbol eller klockan där varje nummer ersätts med en matte ekvation som är lika motsvarande siffra.

inomhus rock klättervägg

De som kan kombinera en mycket högt i tak med en kärlek till friluftsliv bör integrera en klättervägg inomhus. Börja med att måla en vägg så att den liknar utformningen av en bergvägg. Fäst handen håller till dubbar på olika ställen längs väggen för att framkalla handling av klättring. Linor hänger från taket lägga äktheten i klippklättring motiv. Håll linor och handen håller tillräckligt hög så att barn inte kan nå dem.

Klassicism

Föreställ dig att gå in i ett rum som har den eleganta klassiska känslan av ett museum eller herrgård. Måla väggarna i faux vit marmor och golv i faux svart marmor. Tillsätt några bitar av statyer på kolumner du har byggt och toppen med överliggande belysning. Placera konstverk du eller dina familjemedlemmar skapas inom ramar som du har gjort ser klassisk med metalliska sprayfärg. Tillsätt lite humor genom att göra namnskyltar på artisten och titeln på arbetet och fäst under ramen. De flesta museer dra full nytta av tak, så lite stenciling av stjärnor på ditt tak räcker för att slutföra den klassiska museet tema.

Annan artikel

 • hur du gör din egen bakgrundsbild gratis
 • nya produkter för idéer badrum dusch
 • stuga heminredning
 • hur man kan inreda i marockansk stil
 • hur man hänga trä bokstäver
 • dekorera ditt hem i södra stil
 • djungeltema sovrum idéer
 • hur man utformar en kork styrelse
 • förförisk sovrum idéer
 • diy små hyra hem Utsmyckning idéer
 •