barn rum tema idéer

barn rum tema idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Byta ett rum över från en plantskola i ett barns rum är ett stort steg, och inte på grund av den ansträngning det tar att möblera om. Det betyder att barnet växer upp, och detta är bara en av många förändringar som kommer att påverka inte bara familjen, men hem.Lyckligtvis finns det ett antal teman för barns rum som kommer att växa med barnet, vilket gör det lättare att hålla den uppdaterad.

Underwater

För barn som är förtrollad av familjen akvariet eller resor till akvariet, prova en undervattens tema. Blå väggar, kanske komplett med havsvågor och himlen nära taket, kan dekoreras med fiskar i alla former, storlekar och färger. Lägg till några koraller och alger. För nonartistic föräldrar, prova att använda vägg dekaler.Kontrollera badrummet delen av den lokala hem förbättring butik eller stormarknad för några poster som kan göras för att passa in i detta sovrum tema . Använd plast duschdraperier med fisk mönster som gardiner eller persienner, dusch stick-tillägg för fönstren, och en plast badrumsmatta för mattan framför barns ritbordet.kommer inte bara att lägga till vattnet tema, men det kommer också att göra rengöringen enkel.

On the Road Again

Perfekt för familjens lilla baksätet förare, en bil och resa tema rum kan vara lika kul att dekorera som det kommer att leva i.Börja med en säng som har hederliga i formen av en bil. För väggar, skapa väggmålningar av vidöppna fält med stora städer i fjärran, små städer, eller trädbevuxna skogar med djur tittade genom träden. Se till att omfatta en väg som löper genom varje scen. Andra väggdekorationer kan inkludera gatuskyltar-tecken på att stava barnets namn och adress kan hjälpa honom lära sig hans stavning grunderna.en bänk från en bil kan lätt göras om och göras till bekväm plats att sitta och titta på tv eller bläddra i bilderböcker, det är också en perfekt höjd för en liten knatte .

The Wild Side

En safari-tema rum kan vara lätt för föräldrar även utan konstnärlig touch behövs för att skapa konstnärliga, detaljerad väggmålningar.Zebra eller tiger ränder kan målas på väggarna med bara en stadig hand. Dessa mönster kommer också att se bra ut på bara en vägg, med den andra målade en matchande färg. Häng några myggnät från taket eller över barns säng, för en safari känsla. Välj uppstoppade djur versionerna av barns favorit djungeldjur, och dekorera taket med glöd-in-the-dark stjärnor. Besök den lokala hantverk butik och plocka upp några lummiga vinrankor och färgglada blommor att hänga nära taket och runt dörrar.

Konstnärliga och pedagogiska

Om ett barn redan visar konstnärlig sympatier eller tidigt ett intresse för böcker och bokstäver, försök att göra sitt sovrum i en lya av lärande.Välj en vägg för att lämna öppet och obehindrat. På den nedre halvan av väggen, installera en torr radera styrelse. Förutom att uppmuntra barn att rita på det om och om igen, är en torr radera styrelse också en bra plats att hänga upp sitt eget konstverk. En kork ombord är en annan bra komplement till ett konstnärligt tema rum, hänga upp detta tillräckligt högt att barnet inte kan nå kartnålar.Tillsätt några bokhyllor och låta barn skapa ett bibliotek med favorit bilderböcker, målarböcker och tidiga läsare. Lägg till en uppstoppad fåtölj och en läslampa. Plocka upp en vit lampskärm, och låt henne dekorera det själv. En ritning bord och pall kommer att ge honom hans eget ställe att hålla sig sysselsatta med kritor och färger.

Annan artikel

 • Hur stor ska en walk-in closet vara?
 • Sanningen om lampor saltkristaller
 • inredning idéer för en lägenhet
 • Utsmyckning idéer för en mans lägenhet
 • vad är ett ljus stå?
 • diy gardin idéer
 • Hur man själv installera trälaminat
 • tips på att organisera en badrumsskåpet under diskbänken
 • interiör gjutning & idéer målning
 • typer av fluorescerande glödlampor
 •