badrum stuga designidéer

badrum stuga designidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-21

Cottage stil kombinerar fräsch och ljus med bekväma och levde in. Med få regler att följa, blanda nytt med gammalt för en look som är helt din egen. Vitt är den dominerande färgen, men alla bleka nyanser arbete i en stuga stil rum, inklusive badrum. Istället för att välja perfekt matchade saker som ser helt nytt, lägga bitar som ser ut som om de har alla en historia och en historia att berätta.

Cabinetry

Fristående skåp, snarare än egenbyggda-ins, ger en hemtrevlig, stuga utseende. Välj ett monteringsfärdigt bit och lägga korta ben för att höja den från golvet. En annan idé är att konvertera en gammal byrå i en vask fåfänga. Korta djupet i lådor, hål i skåpets botten för VVS och klä upp det med ett lager färg i en nyans av tunga grädde. Installera en porslin diskho i toppen och lägga till en koppar eller brons kran. Skura loppmarknader för ytterligare lagring som små, trä byråar eller står natt. Lämna dem slutade på en naturlig woodgrain som kontrast till den vita diskbänksskåpet. Om ditt badrum är kort om rymden, anser en vit, porslin piedestal sjunka, vilket rekommenderas av Cottage Home Decorating.

Badkar och dusch

Inget säger "stuga" riktigt gillar inbjudande, böjda linjer med en antik, klo fot badkar. Om ett antikt badkar är utanför din prisklass, titta på nya modeller med samma karaktär. Några mycket övertygande klo fot baljor finns i akryl, konstaterar Victoriana Magazine. De väger en bråkdel av deras porslin över järn motsvarigheter. Duschar bör inte vara ett problem med denna typ av badkar. Installera en takmonterad surround duschstång och utvidga VVS upp på väggen till ett duschmunstycke. Slipper stil badkar är en annan stil med böjda linjer, men ryggen är högre och möjligheter att förenkla suger. Dessutom många baljor finns med piedestal featuring böljande linjer i stället för fyra fötter.

Väggar och golv

fasta ytor i din stuga badrum göra vinjetten: s överklagande. Vitt är pärlstav ombord panel valt ofta i stugan utsmyckning för sin charm och karaktär. Installera det från golv till tak, eller stanna vid TRÄPANEL höjd och måla den övre delen av väggen vitt eller ljust, mjukt turkos. Om pärlstav styrelsen är inte din stil, överväga en delikat vit och rosa blommor tapeter. Paint trim allt, från fönster till socklar, krämig vit. Golv alternativ i stuga bad är stort. Rustik, regenererats trägolv ser underbar ut, även om du inte Refinish dem, så länge golvet hålls oklanderligt rena. Miniatyr, hexagonala brickor är en annan äkta, gammaldags utseende, förklarar Hem Know-It-All. De finns i mesh ark redo att installera i ett perfekt mönster med lite krångel och mätning krävs.

Annan artikel

 • hur man byter träpanel med gips
 • arkitektoniska och trädgårdsarkitektur programvara
 • lönn skåp och vägg idéer färg
 • Hur länge kan jag lämna min lavalampa på?
 • hur man kan inreda med nautiska föremål
 • ultimata tvättstuga idéer
 • tips om belysning ovanför fönster
 • historia Shoji skärmar
 • badrum bild idéer
 • stilar i hus fönsterluckor
 •