lacken idéer för hem och inredning rum

lacken idéer för hem och inredning rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-23

De färger du väljer att måla ditt rum väggar kommer att spela en stor roll i den totala rummet dekorera system. Ta dig tid att få massor av färgprover och välja rätt idéer lacken för hem och rum inredning. Ställ in rätt stämning med dina färger rum färg, och resten av rummet kommer att falla på plats.

Oavgjort rum tillsammans

Du kan använda flera färger i ditt rum målning systemet, men du kan också knyta rum tillsammans med färg. Enligt Hem och familjens nätverk, med samma färg för sådana detaljer i rummen hjälper ger rummen en gemensam känsla. Om du vill använda en viss blå nyans att knyta rum tillsammans, måla lister eller socklar i varje rum den färgen blå. Du kan också måla dörrar, dörröppningar och windowsills en gemensam färg för att skapa en tråd mellan rummen.

Shades

Som du välja ett färgschema för ditt hem, överväga att använda nyanser av en färg att inreda ditt rum. Om till exempel rött är den färg du vill använda för att måla ditt rum väggar, sedan prova olika nyanser av rött på olika delar av rummet. Ett mörk rött kanske ser bra ut på väggarna med en ljusare nyans av rött på socklar och lister. Enligt House Beautiful, kan gråtoner i samma rum lägga ett unikt utseende. Också överväga nyanser av beige, vitt och grönt.

Schabloner

Enligt online huset målningen resurs färgstänk, kan schabloner användas på ett antal sätt att lägga till ditt rum lack. Använd stencilen målning som din gräns istället för en tapet gränsen och tillsammans med gjutning. Stencil mönster på dörrar eller över dörröppningar, på golvlister eller ens i mitten av väggen som en del av din design system. Använd färger som kompensera ditt stencil från väggen färg. Till exempel, om du använder en ljus färg på väggarna, använd en ljus eller mörk färg på din stencil.

Teman

Färg teman är ofta olika sätt att bidra till att skapa system lacken du söker efter. Använd ditt favoritlag färger som tema, eller dra färger från din favoritfilm och använda det som ditt färgschema. Överväg att använda ditt high school-färger eller färgschemat på din favorit fotografi. Vissa människor tillbringar en avsevärd tid att välja färger i det inre av deras bilar. Om det färgschema tilltalar dig i bilen, se då om det kommer också att arbeta med färg i ditt rum.

Annan artikel

 • hur man installerar natureform kakel
 • länet kök inredningsidéer
 • italienska renässansen inredningsidéer
 • hur man bygger hjorthorn belysning
 • hemlagad garage organisera idéer
 • mocka tyg fakta
 • badrum Feng Shui tips & botemedel
 • hur använder jag tyg för att göra ett tak i källaren?
 • teman och idéer för barnens lekrum
 • standard djup på en öppen spis Mantel
 •